.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: момче

Hybrid View

момче

Запознах се с едно момче,писахме си и излезнахме цза първи път миналия ден.Всичко беше окей,даже ме изпрати чакаше влака с мен и като стана време да тръгвам каза ще се пишем.Днес му писах,но незнам дали се е разочаровал от мен,като ме е видял.Казах му не дей да ме изпращаш няма нужда не се чубствай задължен-а той каза аз като искам нещо да направя го правя.Какво ще рече тва.Защо не ми пише,харесва ли ме,щото аз ДА

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    а ние от къде да знаем дали те е харесал и защо не то пише ?! Из4акаи може и да ти пише,може би си има при4ини...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Може би ако беше безразличен нямаше да си направи труда да те изпраща. Или пък го е направил от учтивост... Ммм, защо ни питате такива работи? Ти най - добре би усетила дали те харесва или не.

Може да е зает и затова да не ти отговаря... Изчакай още няколко дни, ако не ти пише, пиши му ти.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

писах му одеве,но нз как да разбера дали не му е неприятно
    Сега спряхме да пишем,какда разбера може да не иска да пиша..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти би трябвало да си разбрала дали те харесва..Ние тука,не можем да ти кажем..
    Изчакай още малко и ако не ти пише - пиши пак..Или пък ако му имаш телефонния номер - му звънни или му напиши смс..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си