- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Привлечен
Не знам какво става напоследък хора ама съм много привлечен към сестра ми. Като казвам привлечен имам предвид сексуално! Та пичове кажете какво да направя? Да поговоря с нея или да я изнасиля?![]()
Just die already.![]()
Набии си една чекия и спри да се чудиш какво извращение да измислиш.
ПП. Ако това е вярно - горкото момиче.
ма тя истинска сестра или е някаква доведена щото преди време четох някаква тема за някакъв с осиновена сестра дето я е боцкал редовно![]()
щото ако не ти е истинска няма нищо лошо да я боцнеш,а ако е ходи на 4-ти км![]()
Това или е адската ебавка или е адското извращение. Само това мога да кажа.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
бахти извратеното копеле днешно време и майка си да мойте да изчукате вее басси майката ....хора се ебат само :
1.мъж с жена!!
а НЕ
1.мъж с мъж
2.жена с жена
3.майка с син
4.баща с дъшеря
5.БРАТ със СЕСТРА !!!!
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Темата е ебавк 100 %напъни я на доваро !!!
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
една мотика в главата и е твоя цял живот![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
точка 11.