Мислех, че няма да ми се наложи да споделям със съфорумници, но вече не издържам.
За какво става дума. От април мин. година на мама и има нещо на крака- май е рак... не знам и аз, за да не ми казват... но много я боли и съвсем изкукуригва. Баща ми... еми какво да кажа за него- когато получи заплата първата му работа е да я заложи... не ми липсва нищо, но това съсипва мама и както знаем всички е пристрастително... Станал е ужасен... непрекъснато се карат с мама ( не е кой знае какво- всички имаме такива проблеми, ако се водят за такива ) ... Ако не се прибере от работа до 18 и 30 ще се върне чак в 7 сутринта... като му звъня да се прибира ми затваря, а ако настоявам- изключва си телефона...
Та някой друг да има подобен проблем... да сподели, защото наистина не знам как да реаргирам, да се държа и какво мога да направя...
По-добре не се меси в отношенията им.
Нормално е да има караници, а явно и двамата са напрегнати.
Можеш да поговориш с баща си да прекарва повече време у вас, а майка ти по-добре не я разпитвай за болестта, едва ли ще й е приятно.
Кофти е, но стискай зъби, живей си живота и обръщай по-малко внимание на тези неща.
В момента съм в нещо като твоята ситуация. Майка ми не е добре здравословно, но въпреки това ходи на работа. Бъхти се яко за малко пари, когато се прибере бърза да сготви и да свърши нещо. А баща ми- той не ходи на работа тук, в България, а във Франция. Но в момента заради кризата явно няма работа там и по цял ден или лежи вкъщи или е навън. Единствено пали парното. Не ни липсва нищо, но рано или късно ще свършат готовите пари, ще я закъсаме яко... Виждам се с баща ми само вечер. Много често се карат с майка ми и аз понякога не издържам.. Идва ми да се махна от къщата... Но търпя. Да се надяваме, че всичко ще отмине.