- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
аз рядко и не винаги си спомням какво , но повечето неща са гадни![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
еми почти всеки ден .. само , че мн рядко си ги спомням.. спомням си само хубавите иии гаднитеа тия дето са безинтересни не си ги спомням
![]()
I'd come for youu .. <3
ООо сънувам,че ги и помня имам много шашави понякога![]()
Доста често сънувам и винаги са някакви супер странни и несвързани неща
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много рядко. По-скоро просто си лягам, затварям очи, вътря се в леглото 10-15 мин, а после заспивам. След няколко мин си отварям очите и... а, вече е сутрин.
А иначе често сънувам някакви безмислени и несвързани образи. "Нормални" сънища се случват доста рядко.
Аз сънувам цели филми... и ако е било хубаво после като се събудя почвам да се ядосвам. Помня само най - хубавите и най - гадните ми сънища.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Сънувам често. Също толкова често нямат смисъл, но къде е забавното ако знаеш едно към едно какво ще се случи *sun*![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
същата робтаПървоначално написано от britzy
![]()
сънувам пълни глупости..
толкова несвързани работи, не можеш да си представиш..![]()
Вафла..
Не знаете ли, че винаги докато спите, сънувате? Това,че си спомняте съня или не, е друго нещо.
Дори един хубав сън не си спомням да съм имала.Все някакви кошмари и простотии помня.
Напоследък нищо не сънувам, не че много спя, де. Иначе често сънувам, да.
we are magic.
Почти винаги сънувамм .. Значи в началото на месеца се посещаваме с кошмари дето никога не помня,ама се събуждам толкова уплашена,че все едно са ми пуснали змия под завивкатаА иначе мнооого сънувам.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
напоследък си спомням всички сънища и са някви супер реалистични..
чак ми е странно![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Почти всеки ден.А мн често когато стане нещо през деня се сещам че съм го сънувал![]()
Напълно вярноПървоначално написано от Seductress
![]()
![]()
Аз сънувам и винаги помня. ее с малки изключения, но сънищата ми винаги са адски странни.. никога нещо което ще ми се случи в реалния живот..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
^И аз най-често сънувам,че убивамсъщо така от много малка, че някаква циганка ме отвлича,почти винаги тва го сънувам
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сънувам често+повечето пъти помня какво съм сънувала..Но понякога не помня почти нищо,освен "темата"![]()
на съня
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Имал съм и дни в които си спомням, че съм сънувал, но не и какво.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
попринцип знам че съм сънувала нещо и не мога да се сетя какво. един път сънувах че съм в самолет и отиваме с наще на почивка и се събуждам сутринта и майка ми беше седнала на компютъра в стаята ми и я попитах "Мамо кога ще каца самолета че да ходим на плаж" такъв поглед ми хвърли че просто не е истина....![]()
не
Просто аз
Сънувам, обаче рядко помня за дълго какво съм сънувала![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
сънувам доста често и помня сънищата си...има както и хубави, така и лоши, странни...мн странни и т.н. Даже ми се е случвало за една нощ да сънувам 3,4 сънища и си ги спомням всичките на сутринта... макар че рядко се случва...Имало е случаи, в които сънувам едно и също...имало е и сънища, които са ми се сбъдвали...ама не дежа вю, ами цели сънища...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
YES !!
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”