- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Даммм. По някой път сънищата ми са хубави, по някой път лоши...
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Аз всеки ден сънувам и почти всеки ден весела история ...Някой път сънувам секс друг път някакви кучета но най-често незнам защо така сънувам моята бивша приятелка това постоянно го сънувам и незнам защо така и при всеки сън тя се връща при мен (това просто няма вече как да стане) и всичко е толкова хуваво и розово , че чак не ми се става даже като почна да сънувам такива работи иска ми се да не се събуждам и като се събидя се мъча да заспя отново за да продължа да сънувам.Някой може ли да ми каже защо така сънувам бившата си приятелка ? С нея не ходя вече близо 2 години но продължавам да сънувам сънища със нея
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Всеки човек сънува,но повечето забравят 90% от сънищата си,а няколко минути след съня дори 100%...Аз съм същата работа...рядко помня сънищата си...ама тея които ги помня са ебати яките ^^ Последно сънувах два паяка в празна чашка от кафе как увиват някаква буболечка и аз ги наблюдавам...а след като си свършиха работата избягаха от чашката и тръгнах да ги гоня и тогава се събудих... ^^
бтв...когато човек сънува тялото му е парализирано едва ли не...
Рядко сънувам или рядко си спомням на сутринта какво съм сънувала но ако сънувам нещо е адски странно/смешно/объркано че после се смея...![]()
да бе...веднъж сънувах и че ме гони огромна синя анимационна пеперуда Оо
Много често сънувам. Сънищатата ми винаги са ярко "оцветени" и често нямат абсолютно никакъв смисъл.![]()
Човек винаги сънува, но не си спомня винаги. Аз примерно ако си запомня съня, то това ще е най-много 30 минути след като съм станал. После изчезва.. ;д
Напоследък все сънувам, че говоря с баща ми (който е далечко от мен - живее в Испания) или че пуша трева (без майтап) о.О
Преди, като малък, се нервех и ми ставаше кофти, когато сънувам баща ми и видя, че не е вкъщи, а осънзая, че е в Испания, ама сега съм си променил някак начина на мислене и щом се събудя след такъв сън се чувствам весел, все едно наистина съм се срещнал с него.
Интересното е, че когато сънувам, че говоря с него, все говорим смислени неща от ежедневието, които си ги коментираме, когато сме заедно, а не някакви простотии.Даже сънувам, че се срещаме на действителни места, така че сънят става направо реалност, макар и за секунди![]()
напоследък често, но не помня какво..
Вафла..
Винаги сънувам и помня това това,което е станало.До толкова съм задобряла,че мога подсъзнателно да взимам собствени решения в съня и ако нещо не ми хареса да се бърна назад и да повторя.
Почти всичко е свързано с пребивания на хора и каскади по сградите,спешъл поуерс или готвене...![]()
и аз рядко си спомням кфо санувам вчера са сещам че сънувах че сам като Алтаир от асасинс криид и са катеря по згради![]()
![]()
не май![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
през послените няколко седмици сънувам почти всяка вечер, но с напредването на деня забравям почти всико ;д
Понякога,когато толкова силно и отчаяно искам нещо,го сънувам .. сънувам,че се случва,разбира се доокрасено,но всичко е толкова хубаво. И все пак-само насън. </33
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ми всяка вечер ама не винаги го помня![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Сънувам.Понякога глупости понякога неща,които наистина могат да се случат .. абе помня си ги сънищата общо взето.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
даааааааааааа![]()
Мда...Първоначално написано от mrtn
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Много често даже, последната нощ сънувах три сънища наведнъжИ на всичкото отгоре нито един не беше хубав,.
Преди сънувах доста често, но от няколко седмици насам не помня какво съм сънувала и се чудя дали въобще съм сънувала нещо![]()
![]()