- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
сънувам да.. най - вече момчето, което харесвам и си помня сънищата даже.. тцтцтц..![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
В последно време - всяка вечер.. и то едно и също.
Мисля , че сънувам всеки ден но не си спомям какво съм сънували може би е по -добре да не си спомняме ..
![]()
Първоначално написано от mrtn
+1![]()
изключително тъпа тема по тъпа и от това с пръднята .... научно доказано е че абсолютно всеки човек сънува по няколко сънища на вечер ! Няма човек който да не сънува! Това че не си спомняте сънищата не значи че не сте сънували !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Невъжможно е някой да не може да не сънува.По скоро е въжможно е да сънува но като се събуди да не си спомни нищо.Аз сънувам но винаги като се събуждам си спомням много малко от нещата които съм сънувала или пък доста мъгливи спомени имам. Моите сънища са доста странни дори и за мен.
Сънувам почти всяка вечер и в повечето случаи са някакви несвързани неща. А е имало период от 1 месец може би, не помня точно колко дълго беше, когато сънувах всяка вечер един и същи сън ..
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Не, даже много рядко ..
А когато сънувам, си спомням съня само една минута и на другата вече съм го забравила![]()
често не помня![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
ми то всички сънуваме често, ама всеки помни различно, аз например рядко помня какво сънувам
страшно много от нещата,които съм сънувала са се сбъднали.. не знам защо ама ако е реален съня,тоест не да летя и т.н.винаги се сбъдват.
Аз съм чула,че хората сънуват всяка нощ,но не винаги помнят какво са сънували.![]()
До скоро се убих да сънувам,когато се изместихме,но сега сънувам,но на сутринта забравям всичко..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Според мен, когато умреш в съня си и се събуждаш.
Винаги, когато сънувам нещо гадно или пък някой ме гони или нещо такова и се самоубивам ( звучи странно) за да се събудяпо принцип се хвърлям от високо
![]()
И аз го сънувам това, ужасно е. Особено като в съня някак знаеш, че на точно този етаж те чака някой, а си се опитвал да избягаш от него. O_OПървоначално написано от Desole
Сънувам всяка вечер, но невинаги са яки неща, понякога са много тъпи и тогава ги забравям. Но се случва да е примерно сън, в който мога да летя, или такъв, в който съм някакъв странен аниме герой, който просто знае абсолютно всичко и като си зададе въпрос за каквото и да е, някак винаги има отговора.Сънувах, че съм вампир... доста пъти... и беше страхотно.
Почти всяка вечер сънувам, но не помня почти нищо
преди години много често го сънувах този сънПървоначално написано от Desole
беше ужасно
![]()
Едит : най честите ми сънища са реалистични, но много объркани.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да ,доста често.
Ставала съм на сън.
Една случка:
Вечерта имах превръзка ,а на сутринта я нямаше![]()
И имаше една отворена на шкафа ми![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.