- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
До скоро сънувах някакви самолети ;дд А снощо сънувах, че съм в някакъв автобус със семейството ми и още много хора (Сънят беше мноооооооого дълъг, първите 1-2 минути си го спомнях като се събудих и после си спомнях само края и то много бледо) и родителите ми бяха седнали, а аз и доведената ми сестра нещо се запътихме към шофьора, и к'во да видим, онзи пиян! Като го видяхм веднага се разбягахме към задната врата (Странно, но, да, имаше като на училищните автобуси задна врата) и там беше отворено и ние скочихме, а шофьора караше бавно, но нашите още бяха там и не можаха да скочат и онзи започна да кара много по-бързо и се отдалечиха и по-нататък не си спомням..
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Принципно сънувам всяка вечер, само ако съм болна не. Общо взето помня сънищата си през целия следващ ден и ако ги разкажа на някой, и след това, ако не - най-често забравям по-голямата част след време и запомням само най-главното.
Един от най-забележителните ми е, когато бях мъж (), водех се Ахил и се биех с един златен дракон насред океан от лава.
По принцип ако сънувам кошмари, то все някой близък умира по някакъв гаден начин или се оказвам сама насред забравено от Бога място, преследвана я от психопат-убиец, я от няк'ви зверове, които упорито решават да ме разкъсат по възможно най-болезнения начин. И много, ама много мразя да сънувам змии. Х.х И риби, просто няма такъв ужас - аквариумни рибки, големи колкото китове да се опитат да те изядат.Добре, че вече си пренастройвам сюжета като дойде време за умирането, че иначе ми е кофти през целия
Не. Дори не помня кога беше последния път
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ами, да, доста често, почти всяка нощ. И през деня обикновено помня някакви отделни моменти, които в последствие забравям. Ако е много интересен го помня доста дълго време. А почти не сънувам кошмари ^^
Ами не много често НО най якото е да осъзнаеш че си в сън ! аз така помня като бях по малък и дядо коледа беше в супер маркета и пълнеше чувал със сникърс, и аз го питам "това сън ли е? " и той "неее" .. само това помня,пък и беше отдавнада знаете,много е готино да се осъзнаеш когато сънуваш !
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не, дори почти не сънувам, а бих искала.
Интересно ми е какво ще ми роди болния мозък.![]()
Сънувам сравнително често.
Последно сънувах днес на обяд. Някаква пчела ме гонешеИначе аз повечето сънища си ги помня. Напоследък все имам неспокоен сън и сънувам отвратителни неща. Явно нещо ме притеснява
![]()
И спря да се върти за миг земята..
абе аз, че сънувам често, сънувам.. обаче колко от сънищата си помня е друг въпрос ;D..
the sky is the limit.
Всяка вечер почти,даже снощи сънувах един мн як сън
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Всяка вечер, откакто се понмня .. от снощи сънят ми беше ня'къв странен .. пещери, сцени от филма "Аватар", и разни орли ..![]()
![]()
*сън*
много често сънувам.почти всяка вечер, но не често помня какво..
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ve4sr po4ti ne spq,no prez malkoto vreme v koeto zaspivam sanuvam.Posle prez denq kato stane ne6to si spomnqm 4e sam go sanqvala sqka6 go prejivqvam za 2 pat![/u][/list][/b]
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм
2 пъти сънувах, че летя .незнам какво значи
Сънувам всяка нощ, но е някъде по средата на нощта и като се събудя на сутринта вече не го помня.Понякога се случва след 3-4 дни да си спомня какво съм сънувала
![]()
Напоследък всяка вечер и то мега странни сънища, неща, които са станали или трябва да станат или неща, за които се чудя как ще станат..
много сънувам...и помня почти всичко
Трудните неща постигам с лекота. Невъзможните малко ме забавят.
Да и всеки път едно и също - гаджето ми ;хх не знам защо го сънувам толкова често
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да, по принцип сънувам хора,за които си мисля постоянно![]()
...........
Да, ама в повечето случаи сънищата ми са доста объркани![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Пхах, рядко сънувам, но почти винаги са некви забавни и странни![]()
Аз много често санувам.
kristina