- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
и аз много сънувам и то пове4ето ве гадни неща..и ги помня![]()
da,mn често сънувам и рядко не се сещам кво съм сънувала :P
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Да, и все сънищата ми като от филм на ужасите![]()
Да, сънувам всяка вечер и сънищата ми винаги се сбъдват рано или късно. Днес даже сънувах един сън, който бях сънувала навремето и сега се сетих, че съм сънувала вилата на гаджето без да съм я виждала навремето и без да знам как изглежда.Този път разликата е, че имаха и голяма баня (точно на мястото на сегашната тоалетна), но те скоро ще строят и баня и може да е там.
SameПървоначално написано от sapphire5
![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
почти всеки ден
Това, че не ги помните, не значи че не сънувате.![]()
Отскоро си спомням сънищата и то не всички. Ако някой е поооо-шантав (то не че всичките не са шантави![]()
) тогава си го запомням. Трябва да ми направи впечатление иначе GO INTO THE DREAM PRISON !!
![]()
всяка нощ сънувам![]()
Ами по принцип нищо не си спомнямЕдинствено когато сънят е бил мноогоо напрегнатт тогава се сещам
![]()
Определено не..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Сънувам и то доста често, очудващото е,че ги помня.![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Reality is wrong, dreams are for real!
аз пък си помня всички сънища.
Сънувам. Напоследък все реална картина, нереални възможности.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
не
Просто аз
Сънувам често, ама рядко помня. Днес обаче извадих късмет и си спомнях как едно момче биеше една приятелка в съня ми. Аз нищо не направих.![]()
ох сънувам ама рядко помня какво точно![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Може да се каже, че често, но не винаги помня какво съм сънувала. А и в повечето случаи сънувам пълни простотии и несвързани неща
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!