- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли сънувате?
абсолютно всяка вечер сънувам и чак ми е странно когато някой каже че не сънува...![]()
Всеки човек сънува само дето повечето сънища не си ги спомня![]()
иначе сънищата които си спомням аз са пълни простотии и безмислици![]()
М.
and I’m proud of it..
Май не съм пропускала хах .. Сънувам си,винаги!![]()
- only GOD can judge me !! ;]
вече не![]()
Хора,не знам дали сте информирани,но човек сънува винаги,но не винаги ги помни.Правете разлика между сънувах и помня си съня...
Та аз преди си ги спомнях всичките,по едно време ми се случваше да помня части или все едно се изтриват спомени,а сега доста рядко...
>>DjBelev<<
Случва се да не сънувам абсолютно нищо през нощтите или дае краткотраен сън, но да - често сънувам.
Мда,. и смея да твърдя, че сънищата ми са прекалено реални, сякаш се случват наистина..
Темата е глупава, и трябва да бъде затворена. Хората ВИНАГИ сънуват, когато заспят, единственото, което се променя, е че понякога помнят за това, а понякога не. Няма спане без сънища, научно доказано е, освен под въздействието на упойка, макар че сигурно и тогава има, просто не може да се отчете правилно от уредите.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
неможе да имаш по шашави сънища от мене повярвайПървоначално написано от britzy
![]()
ето един:
Ставам вечерта отивам до другата стая и викам на майка "премести са" и после са сабуждам и се чудя кво прая там![]()
Събуждал съм се чисто гол...
Веднъж бях сънувал как чукам класната си и тя ми пише 6 по сексология...
Мале, помня как веднъж помня как бях излязал на терасата и бях почнал да пикая и майка ме вижда(беше излязла да изпуши една цигара) и вика "******* кво правиш ?" и аз се събуждам и се чудя кво прая на терасата и си спомних след 1-2 мин кво бях правил на терасата...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е само началотоповярвайте неможе да по болен мозък от мене просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не особено често, но тази вечер сънувах ужасен сън...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Почти няма кога да съм спала и да не сънувам.Това не значи че ги помня сичките де,почти винаги забравям какво е станало.![]()
Брях,брях