.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Пози /момичета/

Момичета кажете ми държите ли на разнообразните пози или си предпочитате някаква и необичате да я сменяте. И коя ви доставя най-голямо удоволствие? Все пак иде 14ти да се постарая и аз да направа най-добро впечатление

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: Пози /момичета/

Добре .. Ти поне 1 път не си ли мислил ,че всяко момиче е различно!??!?!?!?!?!? С различни интересим,предпочитания и т.н?

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Добре .. Ти поне 1 път не си ли мислил ,че всяко момиче е различно!??!?!?!?!?!? С различни интересим,предпочитания и т.н?
    Ами ако ми отговорите няколко по един и същ начин пак ще си направя някакво примерно впечатление

Ми щом смяташ да рискуваш и тук да получиш информация, че жените обичат да бъдат подчинявани (примерно), пък в следващия момент гаджето ти да се окаже господарка.. давай .. но ще ти кажа едно... жените обичат вниманието, нежността кога трябва и любовта.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Град
    Ireland
    69
    апф..
    България над всичко!!

Ами всеки си има вкус, на мен лично ми харесва аз да съм отгоре, защото имам повече власт над нещата така да се каже. А иначе ако съм отдолу да съм легнала по корем и изцяло съм под негов контрол така да се каже, така също е много яко. Мисионерската ми е скучна..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    не го разбирам това ся. то да е стереотипен проблем ... ама не е.

гъз със гъз няма два еднакви.
    хора всякакви, света е шарен.
    кат си толкова ... не можеш да разбереш какво харесва гаджето ти,
    направи си една оперативка със всичките и бивши тъпкачи и обменете опит. дейба!

очаквам автора да пусне тема "как си миете зъбите"
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Човек как си представяш цял живот само една поза ????? бих казал само да живее КАМА СУТРА
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Най-добре е често да се сменят позите. Така момчето ще издаржи повече. :]

Град
    Момини Цици
    всяка една е интересна обичам разнообразието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си