- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гадже...
Вече близко 3 месеца нямам гадже, а много искам. Всеки ден в даскало гледам, как приятелите са си с гаджетата, а аз съм като изолиран... Моля Ви, дайте някакви съвети... Точно сега, в пубертета, хурмона ме е ударил, и почти всяко момиче ми се струва привлекателно... Дайте съвети, да предлагам на някоя ли? Какво да правя?!? На 13 години съм...
P.P. А пък точно сега за св. Валентин....
първо се опитай да се сближиш с някое момиче кеото ти харесва
ако си хлътнал и предложи
или ако толкова те е срам вземи и номера и пиши смс
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Ле ле..Нямаш гадже от три месеца?
Че ти си закъснял![]()
![]()
![]()
Ами,както казаха преди мен - сближи се с едно момиче..Защото ако предложиш на някоя просто ей така - ще те помисли за луд
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз съм на 13, но не съм умряла, че нямам гадже. Това явно ти е най-важната задача в живота - да си хванеш гадже до Св.Валентин.
we are magic.
Все трябва да харесваш някое момиче маалко повече от другите, сближи се с нея и й предложи...
Дрън-дрън
Разбрах Ви, да се сближа с някоя която поне малко повече я харесвам и да и предложа... Но моят клас е такъв, че когато предложиш на някое момиче от класа, и тя те отреже, поне 2 седмици си талисмана за подигравки...
А защо трябва да е точно от твоя клас?Първоначално написано от ExoSexual
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Не превръщай това в самоцел! Намери някой, с когото ти е приятно да общуваш, от когото има какво да научиш /без смъркане, пушене и търсене на вени/ и всичко ще си дойде на мястото от само себе си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ууу аз на 13 с куклите си играех те хората мислят за гаджета![]()
![]()
Стига бе! 3 МЕСЕЦА???Първоначално написано от ExoSexual
![]()
![]()
![]()
Ае човек, аз съм на 15 (т.е. хОрмона още повече ме е ударил) и последното ми "гадже" беше като бях на 13. И аз искам, ама кво може да направи форума по тоя въпрос???![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
+Първоначално написано от Zaritu
![]()
хах Аз снощи скъсах за пореден път![]()
Първоначално написано от Molzinka
Тая тема е яко смях
ти плейбой от ся ли кво ?
има време ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пък и не ти и трябва, твоята работа е да учиш
Не гони любовта, тя сама, ще си дойде
![]()
Първоначално написано от Zaritu
Аз и един бивш съученик си играехме на "Star Wars" с лего тогава!
![]()
![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Сближи се с момичето и предложи![]()
Не е толкова трудно като за начало защо не си ибереш някоя![]()
доста познато .. не съм кой знае колко опитна , ноо избери си определено момиче и се залавяй с нея и като видиш друго момиче което те привлича след 1 ден не тръгвай и след нея , защото нали знаеш лаком гъз ...
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Шшшш хорица, опааа децааакф0 сте се вманиачили бе, 13 годишен 3 месеца немал гадже давайте да решаваме проблемите на народа. Точно ей зарди такива вече , когато се прибирал от даскало некъф пиклъо ( без извинение ) нема 15 ми застанал на патя и пафка цигарето.
Искам да кажа ,да не си пропилявате детството и да не се мислите за мн големи още от малки. Щи дойде и времето за гаджета и времето за секс и за купони и за всичко останало ( и за работа щи дойде времето) . Аз като си спомня на 13 кфи мачове прайхме по цял ден
![]()
![]()
. Днешната младеш само за гаджита мисли
![]()