- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Impala или Maybelline Affinitone
Първоначално написано от heiress
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А тоз Afinitone колко пари е?Четох някъде че е 13, а и слушах че ако си го купиш ФДТ можеш да си вземеш пудрата на по ниска цена ли, какво?
Някой да знае
Maybelline Affinitone![]()
Импалата много мазен ми се струва + т'ва стои много неестествено,като маска
Афинитон-аа![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
нищо единия,нито другия...вземи си на Manhatan-антибактериалния.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Само като им видиш цената и можеш да си направиш сметка,кой е по-хубав.![]()
Не съм носила ФДТ, но ми се ще да си купя. Видях това за крема и исках да питам наистина ли трябва да се слага крем под негоПървоначално написано от mArMaLaDkA
не бях чувала за това
![]()
Maybelline Afinitone
Humans need fantasy to be human.
+1 пък и като има първо крем фдт се нанася по-лесно и стой по-добреПървоначално написано от heiress
![]()
Аз съм за Афинитон,Импала изглежда много изкуствено...
използвала съм импала в началото защото има най-голямо покритие и най-добре прикрива пъпки ... но това е единственото хубаво гадното е че стой много мазно много плътно кожата едва диша ... не го препоръчвам
сега използвам този и съм уникално доволна :
http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/A...2+018.jpg.html
Първоначално написано от miminka__94
прикрива ли добре белези
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
еми зависи за какъв белег става въпрос ... аз го използвам за покриване на черните кръгове под очите от недоспиване и за изравняване на тена на кожата ... по принцип на челото имам малък белег като малка брат ми ме ударии го покрива да ... трябва да се загледаш за да забележиш
Мейбълин, от тези двата.
Ааа някой може ли да ми каже кой номер от тоя фдт на Мейбълин се равнява горе-долу на импала 2-3 щот аз ся съм с импала и искам да го сменя да си всема този на МЕйбълин ?!
![]()
аз пък съм си мн доволна от Импалата![]()
:P
Не знам кой ти е казал , че на Импала са хубави... какво толкова им харесват? По-добре Афинитон - няма място за сравнение.
и аз го ползвам този. Супер са,много съм доволнаПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Аз преди като ползвах,си копувах на Импала,и бях доволна,дори не ми излизаха пъпки от него