.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Impala или Maybelline Affinitone

Тези се оказват най-хвалени, но кой е по-добър? По принцип кожата ми е мазна, а ако не се мажа постоянно с мазни кремове стои на люспи, следователно трябва да матира и да не съдържа масла. Но най-важно е да е покривен и дълготраен, защото имам неравномерен тен..хвърляла съм десетки левове и никога не съм уцелвала идеалния...

Импала са боклуци.
    Кожата ти е суха, а не мазна. Намери си хидратиращ крем, а не такъв, с който все едно си си слагала олио по лицето. Афинитон не е особено покривен, но пък и на теб не ти трябва тежък фон дьо тен, така че мисля, че този е подходящ за теб. Евентуално пък се разходи до парфюмерията и пробвай няколко фон дьо тена, остави ги няколко часа върху лицето си примерно и на другия ден си вземи този, който най-добре си усещала.

Ами фдт на Импала е добре покриващ.Стои добре ,но трябва да слагаш по малко. Фдт на Мейбълин Афинитон е хубав ,но не е много покривен.Стои идеално на лицето ако нямаш какво да прикриеш.

Maybelline Affinitone

Цитирай Първоначално написано от anunu
    Ами фдт на Импала е добре покриващ.Стои добре ,но трябва да слагаш по малко. Фдт на Мейбълин Афинитон е хубав ,но не е много покривен.Стои идеално на лицето ако нямаш какво да прикриеш.
    нямам пъпки, ама има какво да покривам.. е, не искам да стои като маска де..

Ако поставяш въпроса така- да ти предложим един от двата,по-добрия случай е Affinitone.
    Слушала съм,че Импала е за по-възрастни + това много запушвал порите.
    А иначе може да последваш и едно от по-горните мнения-да потърсиш друг-по "тежък".

Импала е отвратителен фон дьо тен... прекалено тежък е и много мазен.
    Афинитон е лек и се нанася лесно, а и не стои като маска + не омазнява кожата.

Това са моите наблюдения, на всяка кожа действат различно.

досега използвах муса на мейбълин, но винаги лъсвам и след няколко часа сякаш съм без. дали е защото не ползвам база за грим..

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *

Аз съм с него и съм супер мупер доволна
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

писах и в една друга тема че използвам Импала и съм се отвратила от този фондьотен!!! Ужасен е точно като маска стои а и много запушва порите сякаш..

Голям фен
    Импала от скоро имат фон дьо тен за мазна кожа-в една тубичка с дозаторче.Аз използвам него и съм доволна.На мен не ми седи като маска,размазва се добре и ако си намериш подходящия цвят е супер

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Аз съм с афинитон и съм мн доволна, поне на този етап... тфа ми е попринцип първия фон дьо тен, който използвам по-често.. айде да не казвам редовно..понеже е от време на време де.. и наистина съм доволна.. моя е 24 Golden Beige.. има добро покритие.. стои готино и така..ама вс е въпрос до кожа.. като идеш до магазина, се пак попитай и продавача за съвет

Град
    Шумен..*
    Kak mojesh izobshto da gi sravnqvash mnogo qsno che Maybelline Affinitone e po dobar tozi Impala e bokluk

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Maybelline Afinitone
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Импала-та е най - гнусарския фон дьо тен. Лепкав и стои отвратително.
    Като за 5 лева..
    Maybelline Afinitone е 100 пъти по - хубав и стои естествено и въобще не е скъп.

Преди, когато редовно използвах фдт, използвах на Имапла. Евтин е , а и ме кефи това, че плътно покрива всичко. Мирише хубаво и е като кремче Но незнам дали се дължи на това, че моята кожа е някаква......бебешка и прекалено чувствителна към козметика или не...От Импала-та кожата ми започна да се изсушава изключително много. Все едно си сменям кожата беше...и спрях да се мажа. След доста време си сложих за пореден път Импала точно веднъж и веднага ми се изсуши кожата (още същата вечер). Незнам дали съм развила алергия или просто фдт-а е гаден.

По-добре да се оръсиш повече пари, от колкото после да се чудиш кво да правиш с лицето си, и същите тези пари да ги дадеш за кремове, лосиони, тоници, гелове, с които да си оправиш кожата.
    Let the psycho plays with you...

Maybelline Afinitone много по - добре

Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    Преди, когато редовно използвах фдт, използвах на Имапла. Евтин е , а и ме кефи това, че плътно покрива всичко. Мирише хубаво и е като кремче Но незнам дали се дължи на това, че моята кожа е някаква......бебешка и прекалено чувствителна към козметика или не...От Импала-та кожата ми започна да се изсушава изключително много. Все едно си сменям кожата беше...и спрях да се мажа. След доста време си сложих за пореден път Импала точно веднъж и веднага ми се изсуши кожата (още същата вечер). Незнам дали съм развила алергия или просто фдт-а е гаден.

По-добре да се оръсиш повече пари, от колкото после да се чудиш кво да правиш с лицето си, и същите тези пари да ги дадеш за кремове, лосиони, тоници, гелове, с които да си оправиш кожата.
    S1glasna s1m pri men e s16toto mai e po dobre da izpolzvate na Maybelline Affinitone

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аве викате Афинитон,ама аз не си го купих тогава и си останах на Джордани от Орифлейм,защото имам две съученички,които си взеха Афинитон и на едната и седи яко гадно,състарява й кожата,а тя слагаше съвсем по малко,а другата започнаха да и излизат пъпки от него и спря да го ползва
    няма любов

^ Изборът обаче е между афинитон и импала. В случая първият фдт е в пъти по-добър от втория, който едва ли не, с разредител трябва да си го сваляш от лицето.
    Фон дьо тенът стои като маска, ако не си си почистила лицето преди това и не си сложила крем. Повечето момичета не правят нито едното, нито другото, и затова фон дьо тенът им стои така гадно.

Супер фен Аватара на psych0
    Maybelline Afinitone

Град
    [На Метри От Земята]
    Maybelline Afinitone е много добър!
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Maybelline Afinitone е много добър!
    Определено + това стои много по-естествено.

Не помня къде четох,че за да откриеш точния цвят на ФДТ,който искаш да ползваш,трябва да намажеш частта между носа и горната си устна и ако цвета съвпада,то той е идеален.

пръснала съм сигурно около 100 лева за продукти, да си оправя кожата и нищо...

Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    пръснала съм сигурно около 100 лева за продукти, да си оправя кожата и нищо...
    Определено с ФДТ няма да успееш.Трябва постоянна поддръжка на кожата,процедури за лицето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си