Можехме да си изберем. Т.е имаше тема за всеки вид и си избираш какво да пишеш. Ама сега не си спомням темите.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
а есето пак е свързано с нещо от нещата, дето учим илии ?
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
утре ..
Интерпретативно съчинение на "Песен за човека" или есе за традициите.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
каквии традиции ? ;DПървоначално написано от DarknessAngel
Не обърнах внимание,аз писах интерпретативното![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ясно .. ;D и все пак добре, че есето си е на някаква отделна тема .. защото хич ме няма в интпретативните съчинения![]()
аз днеска бях на олимпиадата.,
интерпреттативното беше: човекът във новото време в "Песен за човека",
а есето беше за традициите. Аз писах есе. Идеята ми беше, че народът ни като цяло има много традиции, които са били почитане в миналото, но сега са забравени, което не е хубаво.
айде, който ще ходи на олимпиада, успех !![]()
Тук мина...беше интерпретативно съчинение на Потомка...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз пък съм утре на олимпиада и леко се притеснявам.....Я споделете какви теми ви де паднаха... А всъщност то вие в училище в София ли сте?
В Пловдив вече мина.
Имахме избор между интерпретативно съчинение за "Образа на града и неговите жертви в Зимни вечери" ,, и другата тема беше свързана с Скрити вопли на Димчо Дебелянов.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!