- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли истинката любов?
Здарвейте...Много пъти съм се питала,какво е това любов?Съществува ли тя?Защо когато се влюбиме в някой,той бяга от нас,а ние бягаме от тези, които ни обичат.Могат ли двама човека да се обичат взаимно и истински да я има тази всеотдайна любов за,която толкова много съм слушала,но до сега не съм я изпитала.Винаги единия обича повече от другия...Вие как мислите?
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Ок извинявам се,аз исках да споделя моето мнение![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
абе, момиче, зарежи го тоя твоя и потърси някой, който ще се държи по добре с теб.
REGGAE BOOM <3
Лесно е да се каже...Първоначално написано от antifashionshit
Еми става въпрос за мойта драматична връзка с едно момчеПървоначално написано от misslowe
което аз много обичам пък той... Писала съм няколко теми за това
Първоначално написано от BuBuy
Еми виж във профила ми,защото те са няколко теми![]()
Зависи какво разбираш под истинска любов ;]
помня те азПървоначално написано от BuBuy
преследвай си щастието. знам, че не е лесно. и аз съм бил пред подобен избор. хайде момиче, говори с него и му обясни, пък ако не се отнесе добре с теб, стисни зъби, аз пък ще ти стискам палци : )
REGGAE BOOM <3
[/quote]Първоначално написано от antifashionshit
помня те азпреследвай си щастието. знам, че не е лесно. и аз съм бил пред подобен избор. хайде момиче, говори с него и му обясни, пък ако не се отнесе добре с теб, стисни зъби, аз пък ще ти стискам палци : )[/quote]
Ма ти какви ги пишеш ?? Един път казваш едно после другоо .. ?? нещо не ти разбирам мисълта
Еми под истинска любов разбирам,когато двама човека се обичат силно и нищо не може да ги раздели,когато като видиш този човек,нещо от вътре ти потръпва,когато няма изневяра,къвги за сяко дребно нещо и когато си готов да направиш всичко за този човек...Първоначално написано от FromAutumToAshes
тя си ме разбираПървоначално написано от misslowe
![]()
REGGAE BOOM <3
Съществува, но не и за осмокласницитеПървоначално написано от BuBuy
![]()
Първоначално написано от misslowe
видях нещо подобно,но за кратко оказа се илюзия
ще продължа да я търся въпреки всичко
ОДИН!!!
да
Все отговарях ,съществува аз съм жив пример с приятелят ми, but now it's over.Не знам дали вярвамне сигурно.
Естествено.. стига да я намериш![]()
Просто аз