- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли истинката любов?
Рядкост е , но я имаЛошото е ,че не всяка истинска любов е до края на дните ни
,но има я
Summer (h)
Все повече си мисля,че я има само във филмите и приказките...![]()
![]()
![]()
Вярвам...
Вярвам и в принцът.
Мислех, че съм го срещнала и се докоснах наистина до това, което в моите представи е "любов", но се оказа, че съм грешала. Много е тъжно, когато откриеш, че приказката има край, различен от "И заживели щастливо."
Но аз си вярвам, че ТОЙ един ден ще ме намери и тази приказка няма да свърши.
Първоначално написано от BuBuy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз смятам, че истинската любов съществува, дори да е несподелена, трудна, тежка, неразбрана, това не прави една любов по-малко истинска. Може би не съществува онази любов от приказки и филмите, в които всичко е идеално, има само романтика, усмивки, това в живота е невъзможно, може да има скандали, сълзи, трудности, но въпреки това любовта може да е не по-малко истинска. А колкото до това, че бягаме от тези, които ни обичат и т.н., смятам, че това е просто наложила се фраза, по която аз не смятам да живея. Всичко е до това как ти си направиш нещата ... Освен това за мен една голяма любов не значи да няма край, има случеи, в които двамата остават заедно и до смъртта, но не винаги е така, а тези, които са се разделили по една или друга причина не значи, че някога не са се обичали. Може да е имало много голяма любов, но външни фактори да са я убили, въпреки всичко това пак си остава любов и не намалява нейната стойност. Да, определено вярвам, че има истинска любов.Първоначално написано от BuBuy
П.П. Bellatrix, ти да не се раздели с приятеля ти? Толкова ви се радвах, може никога да не съм го писала, но някак си намирах чар във връзката ви![]()
Мда... В сряда той ме скъса...Първоначално написано от vesito13