.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    съгласен с Неопитомена

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Рядкост е , но я има Лошото е ,че не всяка истинска любов е до края на дните ни ,но има я
    Summer (h)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Все повече си мисля,че я има само във филмите и приказките...

Град
    Paradise
    Вярвам...
    Вярвам и в принцът.
    Мислех, че съм го срещнала и се докоснах наистина до това, което в моите представи е "любов", но се оказа, че съм грешала. Много е тъжно, когато откриеш, че приказката има край, различен от "И заживели щастливо."
    Но аз си вярвам, че ТОЙ един ден ще ме намери и тази приказка няма да свърши.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Съществува ли истинката любов?

Цитирай Първоначално написано от BuBuy
    какво е това любов?
    Всеки го възприема и разбира по свой собствен начин
    Съществува ли тя?
    Съществува..Стига да я намериш..
    Защо когато се влюбиме в някой,той бяга от нас,а ние бягаме от тези, които ни обичат.
    Не винаги е така..А и понякога си зависи от много неща..
    Но казаното,в повечето случаи е вярно

Могат ли двама човека да се обичат взаимно и истински да я има тази всеотдайна любов за,която толкова много съм слушала,но до сега не съм я изпитала.Винаги единия обича повече от другия ...Вие как мислите?
    Не знам как се мери любовта..Затова не мога да ти отговоря..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Здарвейте...Много пъти съм се питала,какво е това любов?Съществува ли тя?Защо когато се влюбиме в някой,той бяга от нас,а ние бягаме от тези, които ни обичат.Могат ли двама човека да се обичат взаимно и истински да я има тази всеотдайна любов за,която толкова много съм слушала,но до сега не съм я изпитала.Винаги единия обича повече от другия ...Вие как мислите?
    Аз смятам, че истинската любов съществува, дори да е несподелена, трудна, тежка, неразбрана, това не прави една любов по-малко истинска. Може би не съществува онази любов от приказки и филмите, в които всичко е идеално, има само романтика, усмивки, това в живота е невъзможно, може да има скандали, сълзи, трудности, но въпреки това любовта може да е не по-малко истинска. А колкото до това, че бягаме от тези, които ни обичат и т.н., смятам, че това е просто наложила се фраза, по която аз не смятам да живея. Всичко е до това как ти си направиш нещата ... Освен това за мен една голяма любов не значи да няма край, има случеи, в които двамата остават заедно и до смъртта, но не винаги е така, а тези, които са се разделили по една или друга причина не значи, че някога не са се обичали. Може да е имало много голяма любов, но външни фактори да са я убили, въпреки всичко това пак си остава любов и не намалява нейната стойност. Да, определено вярвам, че има истинска любов.

П.П. Bellatrix, ти да не се раздели с приятеля ти? Толкова ви се радвах, може никога да не съм го писала, но някак си намирах чар във връзката ви

Град
    Paradise

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Здарвейте...Много пъти съм се питала,какво е това любов?Съществува ли тя?Защо когато се влюбиме в някой,той бяга от нас,а ние бягаме от тези, които ни обичат.Могат ли двама човека да се обичат взаимно и истински да я има тази всеотдайна любов за,която толкова много съм слушала,но до сега не съм я изпитала.Винаги единия обича повече от другия ...Вие как мислите?
    Аз смятам, че истинската любов съществува, дори да е несподелена, трудна, тежка, неразбрана, това не прави една любов по-малко истинска. Може би не съществува онази любов от приказки и филмите, в които всичко е идеално, има само романтика, усмивки, това в живота е невъзможно, може да има скандали, сълзи, трудности, но въпреки това любовта може да е не по-малко истинска. А колкото до това, че бягаме от тези, които ни обичат и т.н., смятам, че това е просто наложила се фраза, по която аз не смятам да живея. Всичко е до това как ти си направиш нещата ... Освен това за мен една голяма любов не значи да няма край, има случеи, в които двамата остават заедно и до смъртта, но не винаги е така, а тези, които са се разделили по една или друга причина не значи, че някога не са се обичали. Може да е имало много голяма любов, но външни фактори да са я убили, въпреки всичко това пак си остава любов и не намалява нейната стойност. Да, определено вярвам, че има истинска любов.

П.П. Bellatrix, ти да не се раздели с приятеля ти? Толкова ви се радвах, може никога да не съм го писала, но някак си намирах чар във връзката ви
    Мда... В сряда той ме скъса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си