- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плс помогнете съвет
Така от 5-6 дена приятелката ми се даржи доста студено с мен...не е както преди, постоянно бяхм заедното говорехме всяка свободна минута но от 5-6 дена тя нито ми звани нито нищо, получава мса мо изпросени целувки у прегръдки и преди 2-3 дена тя сложи това на профила си : "Колко е неприятно да осъзнаеш,че vse oще iiskaш нещо, koeто не е твое и не е предназначено za теb..." - и сега ще ми кажете говори с нея питай я ала-бала.За 2 дена съм повдигнал най малко 6-7 пъти въпроса но тя все избягва темата....На скоро си говорихме за бифшия й иии нз може да все още да има някакви чувства към все пак са ходили 9 месеца а това не е никак малко...Нз какво да правя![]()
![]()
Показва, че връзката ви приключва. Едва ли ще успееш да направиш мещо. Много вероятно е да има друг-или бившия, или нов.
При такова охладняване, аз поне, не съм оптимист.
бъди мъж на място ... скасай я на момента !!![]()
ебаси превзетото лапе![]()
;o]
явно има нещо което крие.
Или да ти казва кво става или както каза BreakHouse късай на момента
Може и да съм превзет но ти незнаеш какво означава тя за мен....Ако някога си обичал поне малко, е тогава може и да можеш да се поставиш на мое място.Тя е вс за мен...единсвента причина постоянно да съм усмихнат и супер позитивен човек, заради нея се промених...Преди бях като унес дето се хващат с всяко момиче сао и само да е възползват от нея но с това момиче не е така...И ако това което казвате с тези "жестове" ми намеква че е дошъл краят на нашета връзка, просто нз...Немога да си се представя без нея...Първоначално написано от BreakHouse
![]()
![]()
![]()
Хвани отиди в тях, купи й цветя, кажи й, че си разтревожен, питай я, помоли я да поговорите. Прояви загриженост. Няма друг начин, щом означава толкова за теб.
или не те иска...или...не те иска
Не си мисли,че причина е в бившия.Може да не е заради дру.ПРОСТО да й е скучно с тебе.Ако е така,моя съвет е:бъди по-нежен,романтичен и т.н.Второ предположение:От това,което е сложила на профила си,мога да съдя,че толкова те обича,че неиска да те нарани.![]()
мечтата ти
+Първоначално написано от ivcheto0o
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ако се разделите ще ти е гадно там 2 3 ..5 месеца ама ще я забравиш нито е първата нито е последната и аз така ревах за бившия ми..но след време ми мина останаха само хубавите спомени не се отчайвай![]()
ами не иска да е с теб,няма,какво да направи6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря за отговире...и за добрите и за лошите...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно си много привързан към нея. Съветът на идеалистите е да се бориш докрай. Аз като реалист, обаче, трябва да призная, че това има смисъл само до определен момент. Трудно се преодолява. Понякога е доста болезнено, но просто нищо не може да се направи. Ако застанеш срещу момичето, а то е тактично и не иска да те нарани, просто ще те излъже и ще започне постпенно да намалява срещите под разни предлози. Просто ще се опита неусетно да те отдалечи. Ако откриеш истината, такова момиче ще плаче пред теб, но накрая пак ще те остави. По-директните се изправят и ти заявяват в очите "КРАЙ". И едното и другото е с един изход. Изпитвал съм го както с двумесечна връзка, така и с петгодишна.
Съветът ми е да се опиташ да проведеш разговор. По реакциите ще разбереш истината. Мисля, че трябва психически да се подготвиш за лош изход. Предполагам, че ще ти е много трудно. Дори да си мислиш. че светът е свършил, ще мине време и той пак ще е същият какъвто е бил. Ти ще си със следващото момиче, което обичаш и може би ще се чудиш как си могъл да обичаш това. Такава е психиката ни просто. Но има моменти, в които никой не може да ти помогне. Те просто трябва да се изстрадат, за да можеш после да имаш ново начало.
Кво разправяте че нямал кфо да направи, има мн ясно! 1во си поговори с нея (помисли дали и даваш всичко от което има нужда) Утре и подари 1 романтичен ден, покажи че държиш на нея иии така![]()
Ами дано... Но съм доста сигурен, че признаците са недвусмислени. Ако тя е решила, че трябва да скъсат, дори света да й свали в краката, пак ще е край. Може да продължат още месец... Нека опита, ама да няма големи надежди.
Благодаря и на двама ви за съветите...ще говоря с нея...а колкото до рамнтиката мисля че се справям добре преди няколко дена и написах стихотверение с което изразих чувствата си към нея... Когато спорим за нещо аз винаги отстъпвам, когато се караме аз винаги се извинявам(даже и да не съм виновен)Просто напоследък имам чувството че си търси някака причина да се скараме.Преди една седмица й трябваше някакъв учебник, в 9 часа вечерта излязох да и търся учебник и се прибрах в 11, а времето бе ужасно валеше дъжд на всякадде имаше сняг и лед дори паднах докато бягах към тях... беше доста студено и имам синина на гърба.Какви ли неща несъм правил за нея. Една вечер и пратих и 20 смс-а в които и се обяснявах в любов и какви ли още не други работи...![]()
Просто ако това е краят на връзката ни незнам как ще се справя...Бях заложил много на тази връзка и държах на нея повече от всичко, надявах се поне това момиче да не ме нарани...както казах и по назад аз се промених заради нея, а това е нещо доста трудно за един човек. От какви ли не удолствия съм се лишавал заради нея... ест по мое желание, когато приятелите ми ме викаха с тях на диско на мен ми се ходеше тя също винаги ми викаше вари нп ала-бала но подозирах че върешно неиска да отида и винаги избирах нея все пак тя беше най-важна за мен и все още и винаги ще бъде...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един съвет. Не прекалявайте с изпълняване на прищевки. Това се разбира погрешно от момичетата и те започват да злоупотребяват с него. Често се дразнят, че за всичко се съгласявате с тях. Едва ли не, излиза, че сте без собствено мнение. Все пак трябва проява на малко характер, за да бъдете уважавани достатъчно.
исках да кажа че повече компромиси са от моя страна...просто сърце не ми дава да и откажа нещо или да и кажа нещо на криво въпреки че понякога го правя(имам предвид това за казването )![]()
![]()
![]()