- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плс помогнете съвет
Благодаря и на двама ви за съветите...ще говоря с нея...а колкото до рамнтиката мисля че се справям добре преди няколко дена и написах стихотверение с което изразих чувствата си към нея... Когато спорим за нещо аз винаги отстъпвам, когато се караме аз винаги се извинявам(даже и да не съм виновен)Просто напоследък имам чувството че си търси някака причина да се скараме.Преди една седмица й трябваше някакъв учебник, в 9 часа вечерта излязох да и търся учебник и се прибрах в 11, а времето бе ужасно валеше дъжд на всякадде имаше сняг и лед дори паднах докато бягах към тях... беше доста студено и имам синина на гърба.Какви ли неща несъм правил за нея. Една вечер и пратих и 20 смс-а в които и се обяснявах в любов и какви ли още не други работи...![]()
Просто ако това е краят на връзката ни незнам как ще се справя...Бях заложил много на тази връзка и държах на нея повече от всичко, надявах се поне това момиче да не ме нарани...както казах и по назад аз се промених заради нея, а това е нещо доста трудно за един човек. От какви ли не удолствия съм се лишавал заради нея... ест по мое желание, когато приятелите ми ме викаха с тях на диско на мен ми се ходеше тя също винаги ми викаше вари нп ала-бала но подозирах че върешно неиска да отида и винаги избирах нея все пак тя беше най-важна за мен и все още и винаги ще бъде...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()