.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

червена стена

Почваме ремонт на целия апартамент )посред зима ) аз исках стаята в която аз ще съм да е в червени стени,но като отишла за боята магазинерът й казал,че ще стане много тъмно.Вие имате ли такива червени стени и тъмно ли е наистина

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Нямам червена стена.. но и аз мисля че ще стане затъмнено...

Нямам, но попринцип червеното е агресивен цвят, а и зависи какво червено точно.
    we are magic.

Нямам, но е готино според мен и едва ли ще стане чак толкова тъмно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Да си боядисаш цялата стая в наситено червено е доста лоша идея. Според мен това може да е вариант само при положение, че 1/2 от стаята ти е в прозорци. Мисля че по-добре да се ограничиш с една или две от стените, като другите са в бяло(или съставните му цветове с жълто, например).
    А в случай, че стените останат бели - винаги можеш да си сложиш червена крушка

п.с. през зимата може и да е приятно в "червената стая"(макар че има къде, къде по-добри решения), но ако и лятото изкарваш в тази стая, би ти било доста горещо и потискащо :[

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    то си зависи от нюанса на самото червено. ако е някъкъв по мек и блед цвят може и да стане и например стените да са 2х2 две червени и две бебешко жълти (например) но и според мен ако е някакво искрящо червено няма да е добре

Попринцип когато седиш в стая с червени стени дълго време започваш да се ядосваш и да ти се "опъват нервите". По добре я направи зелена (зеленото е успокояващ цвят)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Вярно, че зеленото е успокояващ цвят, но някак... зелени стени? Не ми се връзва, макар че е възможно.

Иначе и аз съм си мислила за червени стени, просто много харесвам този цвят, но винаги се намираше някой да ме розубеди. И накрая се отказах, но за сметка на това напълних стаята си с лампи, светещи в червено та добре се получи...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fatalgirl
    Попринцип когато седиш в стая с червени стени дълго време започваш да се ядосваш и да ти се "опъват нервите". По добре я направи зелена (зеленото е успокояващ цвят)
    Съгласна съм с това мнение.
    Защо не направиш две от стените светло розови и две светлозелени? Резултатът е страхотен, уверявам те!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Pustinqchka
    Нямам, но попринцип червеното е агресивен цвят, а и зависи какво червено точно.
    Готино е обаче става много мрачно..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от fatalgirl
    Съгласна съм с това мнение.
    Защо не направиш две от стените светло розови и две светлозелени? Резултатът е страхотен, уверявам те!
    +1 .
    И извинявам се за двоиния цвят ,но наистина червения води до агресия ..
    Зелено ,жълто .. * не ярките ,а нежните*
    или някакви комбинации става супер
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на gabi_94
    В никъкъв случай недей в червено...за лична стая, в която спиш е хубаво да е в успокояващи цветове, като зелено, синио, жълтеникаво, бяло, кремаво, розово....не ярки като червено, наситено оранжево, тъмно лилаво и всякакви такива....Моята стая е в светло зелено и е мн приятно и уютно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Недей в червено,страшно агресивен и изнервящ цвят.Синьо,жълто,розово,беж аво,кремаво-много по-добри варианти

Голям фен Аватара на liim0nka
    Имам приятелка, която имаше бели тапети, светли мебели много приятно.Сега направи стените в цвят бордо и е адски мрачно, на всичкото отгоре щорите са постоянно спуснати и е като вечер.
    Щом толкова искаш червена стена, можеш примерно да направиш стаята в бяло(цвят шампанско-нещо светличко) и една от стените в червен цвят-ако си мислиш, че ще седи кофти не е така, вуйчо ми направиха така кухнята само че в друг цвят и е сладко.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    И аз ще си правя стаята червена, защото съм ЦСКАр. Даже съм намислил и тавана да направя и не мисля, че ще е много мрачно. Всепак аз ще мога да си избирам различните тоналности.
    Man United Forever

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Нямам червена стена.. но и аз мисля че ще стане затъмнено...
    Да,защо не рпобваш с нещо друго,но акотолкова много искаш я прави ! [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си