- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- червена стена
Почваме ремонт на целия апартамент )посред зима )аз исках стаята в която аз ще съм да е в червени стени,но като отишла за боята магазинерът й казал,че ще стане много тъмно.Вие имате ли такива червени стени и тъмно ли е наистина
Нямам червена стена.. но и аз мисля че ще стане затъмнено...![]()
Нямам, но попринцип червеното е агресивен цвят, а и зависи какво червено точно.
we are magic.
Нямам, но е готино според мен и едва ли ще стане чак толкова тъмно.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Да си боядисаш цялата стая в наситено червено е доста лоша идея. Според мен това може да е вариант само при положение, че 1/2 от стаята ти е в прозорци. Мисля че по-добре да се ограничиш с една или две от стените, като другите са в бяло(или съставните му цветове с жълто, например).
А в случай, че стените останат бели - винаги можеш да си сложиш червена крушка![]()
п.с. през зимата може и да е приятно в "червената стая"(макар че има къде, къде по-добри решения), но ако и лятото изкарваш в тази стая, би ти било доста горещо и потискащо :[
то си зависи от нюанса на самото червено. ако е някъкъв по мек и блед цвят може и да стане и например стените да са 2х2 две червени и две бебешко жълти (например) но и според мен ако е някакво искрящо червено няма да е добре![]()
Попринцип когато седиш в стая с червени стени дълго време започваш да се ядосваш и да ти се "опъват нервите". По добре я направи зелена (зеленото е успокояващ цвят)
Вярно, че зеленото е успокояващ цвят, но някак... зелени стени? Не ми се връзва, макар че е възможно.
Иначе и аз съм си мислила за червени стени, просто много харесвам този цвят, но винаги се намираше някой да ме розубеди.И накрая се отказах, но за сметка на това напълних стаята си с лампи, светещи в червено
та добре се получи...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от fatalgirl
Защо не направиш две от стените светло розови и две светлозелени? Резултатът е страхотен, уверявам те!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Готино е обаче става много мрачно..Първоначално написано от Pustinqchka
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1 .Първоначално написано от kalpazanka
И извинявам се за двоиния цвят ,но наистина червения води до агресия ..
Зелено ,жълто .. * не ярките ,а нежните*
или някакви комбинации става супер![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В никъкъв случай недей в червено...за лична стая, в която спиш е хубаво да е в успокояващи цветове, като зелено, синио, жълтеникаво, бяло, кремаво, розово....не ярки като червено, наситено оранжево, тъмно лилаво и всякакви такива....Моята стая е в светло зелено и е мн приятно и уютно![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Недей в червено,страшно агресивен и изнервящ цвят.Синьо,жълто,розово,беж аво,кремаво-много по-добри варианти![]()
Имам приятелка, която имаше бели тапети, светли мебели много приятно.Сега направи стените в цвят бордо и е адски мрачно, на всичкото отгоре щорите са постоянно спуснати и е като вечер.
Щом толкова искаш червена стена, можеш примерно да направиш стаята в бяло(цвят шампанско-нещо светличко) и една от стените в червен цвят-ако си мислиш, че ще седи кофти не е така, вуйчо ми направиха така кухнята само че в друг цвят и е сладко.![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
И аз ще си правя стаята червена, защото съм ЦСКАр. Даже съм намислил и тавана да направя и не мисля, че ще е много мрачно. Всепак аз ще мога да си избирам различните тоналности.
Man United Forever
Да,защо не рпобваш с нещо друго,но акотолкова много искаш я прави !Първоначално написано от Petrow
![]()
[/b]