.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте.
    Харесвам едно момиче от университета (с година по-голяма от мен), даже се уговорихме след сесията да излизаме заедно, да ходим да тичаме в НСА, да ходим на спортно катерене и т. н. След сесията и двамата се съгласихме да отидем на китайски ресторант. Въпросът ми е как да се държа, за да не я отегча? Не искам да съм някакъв тъпак в нейните очи, да бръщолевя щуротии или още по-лошо, да мълча (разбирайте да си глътна езика) и да не мога да кажа нищо свястно. Просто искам да си прекараме хубаво и забавно, но не знам как да го постигна . Бихте ли ми дали съвет? Изобщо как трябва да се държа с нея, когато излизаме някъде заедно, двамата? Аз не съм никакъв гъзар, а обикновен студент, който си гледа учението, но и живота. Ние с нея толкова планове направихме за това, къде ще ходим заедно, какво ще правим и т. н. Но аз просто си нямам и идея как да процедирам, като съм с нея някъде .

Интересувай се от нея.Не се притеснявай, ако тя говори повече.Теми за разговор много.Ето го на скалното катерене или там какво бепе, бънджи скокове(ако тя си пада по такива работи) и така.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    говорете за интерсите си,хобита,филми,книги,теми много.И все пак бъди забавен,разсмиваи я,няма от какво да се притесняваш и да си гълташ езика...

Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ако тя не може и помагаи

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Maths
    Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията, , и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.
    Целта не е да я впечатлиш, а да я накараш тя да те впечатлява. Ако говори предимно тя е добър знак. Пък и са ми казвали, че е по-добре да си добър слушател, отколкото много приказлив. Не мълчи, просто подпитвай, подканвай да ти разкаже още нещо. Накрая, ако усети, че е споделила много, а знае малко за теб, ще дотича на втора среща да научи повече. На треатата ще й се иска и да направи нещо повече. Успех!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Maths
    Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията, , и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.
    Целта не е да я впечатлиш, а да я накараш тя да те впечатлява. Ако говори предимно тя е добър знак. Пък и са ми казвали, че е по-добре да си добър слушател, отколкото много приказлив. Не мълчи, просто подпитвай, подканвай да ти разкаже още нещо. Накрая, ако усети, че е споделила много, а знае малко за теб, ще дотича на втора среща да научи повече. На треатата ще й се иска и да направи нещо повече. Успех!
    Ето това е човекът!

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    добри съвети ти дадоха съфорумците, няколко важни неща, слушай я с видим интерес, за да види и тя, че си заинтересован от нея, като ходите на катерене може някой път, ако имаш възможност да се срещнете пред тях ии така нататък. гледай да се усмихва, не говори за тъжни случки, и не я карай да те съжалява. знам, че си доста по-възрастен и мъдър от мене, но все пак ..

успех и после кажи какво е станало!!

Re: Въпрос

Най-добре е да бъдеш себе си.Покажи интерес към нея.
    мечтата ти

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    За ти кажем как да се държиш,трябва да знаем какъв й е характера и какво харесва/мрази...но общо вцето си бъде себе си...искаш да хареса теб,нали...а не някоя твоя маска...,но все пак ти си решаваш..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    говорете за интерсите си,хобита,филми,книги,теми много.И все пак бъди забавен,разсмиваи я,няма от какво да се притесняваш и да си гълташ езика...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Съветите ви ще са ми много полезни, особено в частта с катеренето . Аз наистина страшно я харесвам и не искам да се издъня някъде, да изглеждам смешно или като идиот. Общи наши неща са не само катеренето, но и математиката (учим в един и същи факултет). И двамата обичаме да тичаме (тя е тичала в НСА, аз съм тичал в родния си град, но когато аз й казах, че много обичам да тичам, тя спомена за НСА и добави, че може да ходим там заедно) . А когато си приказвахме в скайп, аз я попитах дали би желала да отидем в китайски ресторант, а тя каза "да" и нещо сякаш бумна в мен (но от радост и вълнение). Какво друго можем да правим заедно или къде да ходим, за да се поопознаем?

Добре си се справил.Идете на ресторанта, гледай да не говориш много за себе си, а да я слушаш с разбиране. Тя ще иска да научи повече и така на 2ра среща.Айде успех от мен.

Ти вече се проваляш без дори и да сте се срещнали. Не трябва да ти пука дали на нея ще и е скучно, важното е да ти е забавно на теб. Много лошо е, че се притесняваш и ще се опитваш да и се докажеш, тя ще разбере това, за това не се опитвай, просто се забавлявай.

Пак благодаря за съветите. Ако някой има да казва нещо друго по темата, бих се радвал, всичко ще ми е от полза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си