- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с презерватива
Вчера в училище ни раздадоха презервативи и понеже съм девствен вечерта реших да си го сложа за да нямам проблеми когато дойде 1вия път. При опита обаче да го сложа отвора се оказа по малък от главичката ми. Това нормално ли е или зависи от размерите на презерватива ?
Ти си адския ретард,момче...
Westside rollin' all day, every day
Боже защо ни наказваш с такива хора ????![]()
Або пич отиди да се прегледаш много е серозно положението ...![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Връщаш ме назад в годините,смешно но познато..
Най-добре ще е някое момиче да ти го сложи,ако питаш мен..![]()
Аз съм по-силен от теб не се съзтезавай с мен..
http://vbox7.com/play:54ee0bda&al=1&vid=169615
Не го бъзикайте човека. Виж първо накъде се развива, за да не запецнеш там.
Начин едно:Поставяш отгоре на върха на главичката и развиваш с натиск надолу отстрани на пръстена.
Начин две: Леко разтягаш пръстена с върховете на пръстите, частично вкарани вътре, за да премине над главичката и го пускаш зад нея. После се развива нормално. Има и други начини, разбира се. И тънкости. Но можеш да попиташ чичко Гугъл. Той знае много.
Да хлопа ли искаш ?![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
напани го малко е няма да те изяде![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Просто аз
ем ще ебеш с найлонова торбичка![]()
![]()
![]()
най-добре чувал че му е "голяма" главичката ....Първоначално написано от FunkyBoy
или виж надяни един терлик бе ... чиста раота кфо ш са занимааш и терлика ем ша ти топли там ако е студено ... ? ако жената е софиянка и не си е плащала парното ка го фкараш ши замръзнеш един терлик ще ти топли ши и убаоо
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Тряя да ходиш на лекар да ти намаля главичката, друг начин поне аз не виждам.![]()
![]()