- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешно за коректор
Трябват ми бързи отговори за коректор за лице, от който сте доволни. Трябва ми да скривам някоя излязва пъпка и да покрива добре. Може да казвате и цена, ако знаете.
манхатън, 9.80 май беше![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Моя е на Revlon, покрива много добре, но беше около 18 лв. Скъпичък е, но си заслужава.![]()
nAp1lN0 s1gLaSnAПървоначално написано от Converse333
![]()
![]()
Първоначално написано от psych0
Просто аз
Между другото коректор за пъпки трябва да е зеленикав. Защото така неутрализира зачервяването.
Т.е. - търси нещо такова![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Neopitom3na
Моят е на Орифлейм.Двоен е т.е. половината е зелен(с чаено дърво),а другата половина - нормален.Много съм доволна от него :)
аз имам едно питане.. понеже искам да скрия белези и ако ми се появи някоя пъпка какво трябва да си взема? коректор или фондютен.. нито искам по тъмен цвят за кожата,нито да си мажа цялото лице.. просто да прикрия недостатъците..кое е по-удачно и ако може да кажете марка и цена на продукта от който сте доволни..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=10468
Това е моят и съм страшно доволна.![]()
Big or small, lies are lies!
моят е същиятПървоначално написано от Tallulah
и на манхатън имам :P
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
коректор определеноПървоначално написано от maybeline
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
благодаря![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Първоначално написано от lovey0u
++![]()
Моля ви, който знае, да каже, защото трябва вече да си купя най-накрая.Първоначално написано от BlackKeys