- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Правили ли сте се на болни и хващали ли са ви че се правите?
въпросът е ясен![]()
Правили ли сте се на болни ? Как и защо ?
Аз да само веднъж като бях 2 клас - казвах че ме боли гърлото.. за да ми дадат от едни силно ментови бонбони които много обичах а наще казваха че са само за болно гърло....... а те са просто ментови бонбони![]()
![]()
ее надявам се темата да изглежда забавна.....![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ами да излъгах на училище че ме боли главата и си тръгнах![]()
Не, да не съм луд.
Ако изпусна 1 ден от училище, после ще ми сеее....
Докато бях в българското училище изпусках и после си наваксвах без проблеми. Една година бях много болен и имах 200 и кусор извинени отсъствия, но вече и болен да съм ходя на даскало. Просто отсъствието е невъзможно буквално...![]()
Не, никога. А и не съм имала проблем с издаването на заветната бележка, може би затова не ме блазнеше да се тръшкам,че съм болна. Като се разболеех и баща ми каже, че трябва да си остана вкъщи, тръгваха едни крокодилски сълзи и сополи, че искам да съм на училище. Внушителен брой отсъствия натрупах в четвърти клас, когато боледувах цяла есен, а декември вече нашите бяха решили, че трябва да ми се извадят сливиците- преди операцията бях "под карантина" вкъщи /беше на 11 декември/, а след нея откъртих до Коледа у дома.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами да, случвало ми се е като малкаСега ако не искам на даскало, ако наистина не искам, просто говоря с тате и готово, той убеждава мама
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз доста отсъствъх тази година но днеска съм болен пък тряя ходя на училище![]()
Постоянно (((:![]()
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Родителите ми съм ги лъгала, но не многоо![]()
а пък в училище .. малко повече![]()
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
На учителки съм казвала,защото понякога съм много гладна ии казвам,че ми е лошо и не влизам в часа![]()
А родителите-веднъж тая година...Бях в ужасно настроение (имах си и причина),но естествено те няма да ме разберат и се наложи да се направя на болна ....![]()
Ми за даскало не съм,обаче в детската градина ;х.Значи понеже мама работеше в детската градина обаче беше на друга група и на обяд си ме прибираше . И веднъж ме беше излъгала и си беше тръгнала.Оттам аз като ревнах ии вдигнах температура(голяма актриса съм) .Изкарах акъла на учителките .Лекари викаха,наще ;дд .. иии така и не разбраха ,че съм ги излъгала
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
В 7 клас госпожата по химия изпитваше и бях на тръни буквално, та корема яко ме заболя от притеснение и ходих при фелдшерката. Кара ме да легна и ми натиска корема (по такъв начин, че въпреки че нищо ми нямаше, пак боля) и ме пусна да си ходя.
А също пак в 7 клас не ми се седеше в час по изобразително, който беше последен, и излъгах, че ме боли корема, и се прибрах.![]()
За други случаи не се сещам, но не обичам да отсъствам и едва ли се е случвало често.
Само веднъж в 3 класне бях си написала домашната по математика ,,
Достатъчно си боледувам, та няма нужда да лъжа. Принципно ми се налага да лъжа, че съм здрава, защото не искам да трупам отсъствия. Не живея при родителите ми , заради това не искам да ги притеснявам излишно ^.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ДАслучвало ми се е и то поне 5-6 пъти,от тези 5-6 пъти , 2 или 3 бяха , защото имахме да учиме проклетите " Вазови" стихотворения и аз все не ги учех
, затова съм се правила на болна и даже по цяла седмица не съм ходила на у-ще . Доста добра актриса съм и не мога да кажа че са ме хващали , че лъжа
![]()
Повтарям само ,че ме боли корема или главата и евала или си тръгвам от даскало или си оставам в къщи![]()