.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: TeamViewer 4

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.

TeamViewer 4

Здравейте!
    Имам няколко въпроса относно програмата
    Такам, снощи исках да обясна на една приятелка как да работи с фотошоп ,но ми омръзна от приказки и писаници и се сетих за програмата..
    Дръпнах я, инсталирах я Още не съм я пробвала дали работи ..
    Исках да ви питам дали това момиче трябва да има тази програма ,за да може като пейстна ИП-то и н програмата да я намера или не е нужно и тя да я инсталира?
    А и още нещо когато я инсталирвах ми искаше да си измисля парола.. тя за какво служи?

пс. Не ми се смейте ,работила съм преди 1-2 години с тая програма ,но нищо не помня
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Значи... ти трява да имаш инсталирана програмата а също така и другият човек трябва да я има инсталирана... трябва да ти даде ИД и парола иии след това си влизаш в неговото пц... без проблем... за паролата нз точно за какво служи знам че при инсталация аз я пропуснах направо инсталирах програмата..

Град
    Барселона
    http://www.kaldata.com/articles.php?...howarticle=294

Тези подробности за програмата може да са ти полезни. :P

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    охх мерси много!
    5 минути седя и се чуда кво е тва ИД и накрая го видях там у програмата ... мерсии

Град
    Барселона
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    охх мерси много!
    5 минути седя и се чуда кво е тва ИД и накрая го видях там у програмата ... мерсии
    Моля

Значи да тя трябва да я има и там където пише id при нея смесал тя трябва да ти даде нейното ID и паролата ти ги вкарваш в програмата и си готова можеш да прехвърляш и файлове но с нейно разрешение(то и го иска) иначе недостатъците са че картината не е качествена и не можеш да чваш звик Надявам се да съм била полезна
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    ...иначе недостатъците са че картината не е качествена и не можеш да чваш звик ...
    Това можеш ли да го преведеш на Български, защото нищо не разбрах...

П.С. - Не е недостатък неясната картина! Така е защото има разлика между настройките на твоя монитор и на този, с който се свързваш!

Град
    Барселона
    Все пак е отдалечен достъп... не може всичко да е на 6

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    хора имам друг проблем..
    начи влязох нали в нейния комп ама не ми се показва десктопа й, дисковете и тяхното съдържание а от другата страна моите дискове и съдържание и когато се опитам да цъкна на някой файл нищо не става
    как да изведа десктопа ?
    щото смисъл предния пътт преди време както го правех не ми показваше така а направо десктопа на другия комп..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си