- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя за да ми прости
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
ми ти си си виновна ..къв го дириш с оня др-я .. като си имаш сериозен приятел..мн сте ми интересни такива![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от buuu
именно. Подкрепям с две ръце. Да си мислила като си си писала и си се "забивала" с онзи другия. Ама тогава май си била спокойна, че твоя няма как да разбере ама виж кви неща се случват. Аз ако съм на мястото на твоя ще ми стане доста кофти.. да гледам как приятеля ми се е "забивал" с друга.. пфф
Разннобразие... тръпка...Първоначално написано от buuu
Постъпила си глупаво, авторке.
"На каквото си постелиш, на такова ще легнеш."
all day... all night... what the fuck?!
Аз нищо не съм правила с онова момче,не съм се виждала и нямаше и да права, просто си писах.Приятелят ми също си е писал такива неща с други момичета,но аз винаги съм му прощавала и съм си премълчавала![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
еми кажи му,4е е било само 4ат,ни6о пове4еПървоначално написано от BuBuy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Казах му го,но той си знае неговото си.Аз си мисля,че ако утре дойде в нас ще оправа нещата,ще поговоря с него,но там е работата,че незнам дали ще дойде,помолих го няколко пъти,той се ми казва,че ще види,а когато ми каже така знам,че сигурно няма да дойдеПървоначално написано от soul1199
![]()
Обясни му, че това е било само чат нищо по-сериозно, кажи му как се чувстваш и го остави той сам да реши какво да прави, дай му малко време без да го търсиш постоянно
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Предии .. една година и половина .. имах същия проблемм .. но той не ми простии .. цял година не можах да го забравя но от половин годинаа .. вече не ми пукаа .. сега съм с друг на който найстина държаа .. и тн . и не мисля че бих направила отново такава грешка .. !! ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ГРШКИТЕ СИ ,.. ще ти бъде трудно но трябва да го преглътнеш .. каквото и да правиш и да говориш с него и да му обясняваш ., това е ти си го наранила той се е почуствал предаден .. няма какво да направиш освен да го забравиш .. струва ти се невъзможно .. но ще го забравиш ..сигурна съм
Публичен разстрел е решението за такива като теб
Едва ли някой може да ти помогне![]()
Айде молятисе,вие момчетата постоянно се забивате в скайпа и по сайтовете с некви,а ние не можеме така ли? пфПървоначално написано от ShawnMac
Аз не виждам какво толкова е станало...момичето си е писало с някой по Скайп какво толкова,трябва ли като си има гадже да си спре всички контакти заради него...друг е въпроса какво е било садържанието на чата,това само ти можеш да го кажеш,но винаги можеш да намериш обяснение за проблема и ако той те обича ще ти прости
Ми виж така нещата: ти наистина не си направила кой знае какво прегрешение. Не си ходила наистина да се забиеш с някой, не си се целувала, прегръщала, натискала и тн с друг. Просто си се бъзикала.
НО в очите на гаджето ти това изглежда различно. Той вижда как се сваляш с някого чрез чат и може би си е помислил, че не се шегуваш, че може с оня да се срещнете и наистина да стигнеш до изневяра. Всеки нормален човек би си помислил това и би се почувствал гадно (а и е доста унизително) да чете как неговото момиче си праща палави съобщения с друг.
Просто трябва някак наистина да му изясниш, че нямаш никакви намерения към други момчета и той е единствен за теб и да му обещаеш това да не се повтаря никога повече. И гледай наистина да не се повтаря.
хах са слушам нирвана и текста е много подходящ:
My girl, my girl, don`t lie to me, tell me where did you sleep last night?
![]()
по темата: ами обясни му най-искрено, че забиването с тоя просто ти е повдигало самочувствието
hating you makes me all warm inside : )
Добре де. Сега кажи ЗАЩО си си писала с това момче в чата. Каква е причината за това? Ти наясно ли си? Направила си много голяма грешка. Доверието се дава 100% веднъж. Когато се изгуби, много трудно ще се върне! Май никога не се връща. Не искам да си представям как се е почувствал приятелят ти.
Няма друго решение, освен да се срещнеш очи в очи с него. Той знае ли, че плачеш? Ако си го крила-недей. Това е едно от нещата, които склоняват мъжката половина към компромиси. Поне на първо време...
Само тази тъпотия е достатъчна за да разбера че си на 14-15 години.Щом още ми делиш на вие момчетата и ние момичетата ми е ясно колко ти е акълаПървоначално написано от BuBuy
Така и не разбрахте че няма значение пола всичко е до човека боклуци има и от 2-те страни но има и свестни така че ае стига простотии.
По темата ти кво да кажа тъпа си че чак дрънчиш1-во да стоиш с момче което се забива по скайп с други си е направо жалко не виждаш ли колко го ебе за теб ? 2-ро ти да правиш като него ми е ясно че не си по стока от него така че квото и да ти се случи ще си го заслужила напълно
Едно въпросче като за край ти се забиваш с други той се забива с други и ква мамка му е връзката ви ? Сериозна ? Истинска? Хахах смешна история
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еми не на 17 съм знам,че има всякакви хора без значение от какъв пол са,имах друго впредвид като казах ''вие момчетата'' Няма значение просто исках съвет,какво да направа за да ми прости,а вие ми пишете съвсем други работи,чак пък и обиждатеПървоначално написано от Faces
![]()
Еми ще разберете защо съм си писала с тоя другия,ако видите другите теми които съм писала.Ще кажа на кратко една от причините,защото приятелят ми не ми обръща никакво вниманиеПървоначално написано от Emilen
![]()
Ами простотията ти не заслужава прошка кво да ти се кажеПък и ти като толкова го обичаш и толко е много за теб що не се потрудиш малко сама за него а не да искаш от непознати съвет
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
И факта, че не ти обръща внимание те накара да се "зарибяваш" с други момчето по скайп и да се наливаш със (мм, какво беше!?) кислородна вода?Първоначално написано от BuBuy
Е, на 17г. си... не можеш да измислиш друг начин, чрез който да оправите взаимоотношенията си ли?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ми ти си виновна ..след като не можеш без него, защо тогава си се зарибявала с тоя другия?? .. и аз да бях на мястото на приятеля ти не бих ти простила
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
рулЗЗз, няма да пиша романи, първия коментар ти стига!Първоначално написано от buuu
)
хаха .. дали момчето от скайп е тъпака или някой друг заради това, че се занимава с други въпреки, че "много обича" приятеля си .. ти си си виновна!!!![]()
Учи се от грешките си и продължи напред ..
Що не му го кажеш на него това ?Първоначално написано от BuBuy