.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли,че ако С.Станишев се кандидатира за президент ще го изберат?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Зависи от опонентите му

4 10,26%
  • Не

32 82,05%
  • Да

3 7,69%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Новият президент?

По повод последното му изказване,че може да се кандидатира
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Стига бе! Само тоя да се кандидатира и пародията в държавата е пълна!
    Не че ще е някой по-малко... абе........

заеби!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Това ще е най-ниското му падение и ще изяде най-звучния шамар в политическата си кариера. Все се чудя колко повече може да се самоунижава един човек и да се гаври сам със себе си...е явно има накъде повече...

Ха! Ако се кандидатира Станишев ще отида и ще гласувам за него, за да му се подиграя, защото шанса да стане президент е нищожен.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

..

Това е най голямата простотия някога. На врмето жорж ганчев така се буташе навсякаде, сега и тоя ! Егати смешника.

anonymous682486
    Guest
    бе пуснете тоя станишев тои нарочно се държи добър за да стане владетел на българия а след като стане богат ще увеличава цигарите а след това няма да обръща внимание на парите иии ще дава парички на полицаите за да не арестуват неговите хора от негова партия и те бестова са престъпници всичките партии те си мечтаят за война

dwadw

Абе Слушате ли се какви глупости говорите,кой ще избере Станишев за президент,моля ви стига с тази ирония и пародия.. Бойко Борисов ако стане президент ще оправи държавата,но той няма да се кандидатира защото там няма власт...

Кво ма е*е-все едно кой ще е президент-всички отиват в политиката за да грабят

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    На тази руска маймунка й мина времето. Не мисля, че ще го изберат . Той предаде България. Зависи от конкуренцията де. Ако няма някой черничък от ДСП , предполагам, че и турците ще гласуват за него + русофилите + комунистите . Но не мисля, че ще му стигнат.

dwad

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    На тази руска маймунка й мина времето. Не мисля, че ще го изберат . Той предаде България. Зависи от конкуренцията де. Ако няма някой черничък от ДСП , предполагам, че и турците ще гласуват за него + русофилите + комунистите . Но не мисля, че ще му стигнат.
    Вече няма да има такива хомофили,.. Бойко е на ВЛАСТ няма да допусне..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не, той си пропиля шанса като премиер.
    n00bs

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз пък си мисля, че е вероятно Бойко и ГЕРБ отново да избегнат кандидатпрезидентската кампания и основни конкуренти да са Волен Сидеров и Меглена Кунева. Естествено много е ранно, за да се мисли за това кой ще е президент.

И още един вярващ в ГЕРБ се пръкна...
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    around the world !
    В крайна сметка кои се очертават за кандидати ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Има време дотогава. Ще се разбере.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си