.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

фитнес, хелп

ами имам 22 дена, момче на 16 съм, 172 - 3см съм висок около 67 кг съм искам да направа плочки права по 300 коремни на ден. Може ли да ми кажете каква диета да спазвам и по колко коремни да права на ден - отнася се за вкъщи, и се извинявам че темата е в лбов, но тва е наи четеното- за тва, моля ви спешно да ми помогнете. мерси предварително

Град
    Paradise
    А защо 22 дена?

от автора: ще имам гости, и искам да се стегна до тогава

Голям фен Аватара на gret4ety
    знаем че ти е спешно ама се пак ако всички си пускат темите в Любов защото е най четената то какво ще стане тогава трябва да има някакъв ред

пак се извинявам, но моля ви много ми е спешно, помогнете ми

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Авторе заеби тез глупости ами помисли върху комплексите си щом разчиташ на плочки да впечетлиш гостите си...ясна работа
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен
    белтъчини и протеини

(яйца, мляко, бля, бля.. имаш нет)

Но хубавите неща ще продължават да стават бавно.
    Правиш по 300 коремни.. Еми прави по 500 !
    Не знам какво са ти кажа. Повърхността е яко нещо, ама с годините всичко се променя. (хаха) И просто искаш - не искаш - идва такъв момент.
    Айде, успехчета !

от автора: абе хора моля не пишете за кво са ти, те нямат да гледат тва, ако има някой който разбира, нека напише една диета и опръжнения, много ви моля!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За 22 дена само разделянето не можеш да направиш ... пък камоли да изпъкнат .... дори и по 1000 да правиш няма да има ефект ... аз коремни ги правя от 3 месеца и горе доло добре се плучава ..
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

не искам да са релефни,просто да се отличават една от друга, тоест малко разделение да има - нещо такова http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000397964194

Супер фен Аватара на WrongLife
    Оххххх човек, за 22 дни плочки тръгнал да прави, то ако ставаха така всички щяхме да имаме. Вземи се в ръце..знаем че ще ти е момиче на гости, но ти кво мислиш че като види плочките и е твоя. И ако може кажи искаш ли да ползваш химия или не, защото за 22 дни ако нямаш нещо предварително няма шанс. Иначе ще трябва да спиш във фитнеса...
    П.С. хубаво е че правиш по 300, но това е само половината... Тичай!

Град
    in my weird world
    куршум в главата
    --Лудите, лудите - те да са живи!

За 22 дни не очаквай чудеса като за начало.Значи виж сега, ако по корема имаш мазнини и/или самият корем ти е надут от повечко хапване, намали яденето и го сведи до 2-3 основни на ден, за предпочитане е закуса и вечеря по-леки.Също така тичай, и за да има по-голям ефект използвай колан за сваляне, а ако нямаш ползвай фолио за готвене (увиваш го около корема 3-4 пъти и си готов).Така, колкото до упражненията - много е важно мускулите да почиват, защото именно тогава те растат.За това тия 300 коремни на ден ги забрави.Тренирай ПРЕЗ ден, като веднъж в седмицата прави двудневна почивка.Упражненията са ти нормални коремни, да кажем 2х50 - за средни и горни плочки (с малко натоварване на долните).За долни плочки - лягаш, подпираш си ръцете на земята и дигаш само краката (не до положение перпендикулярно на земята, ами по малко), някъде до около 60градуса наклон, от това 2-3 серии, като сяка я правиш колкото издържиш.За страничните части и пак средни и долни плочки прави часовници.Демек пак лягаш, подпираш ръцете, вдигаш краката перпендикулярно и почваш да ги движиш наляво-надясно до където можеш.И от това упражнение по 2-3 серии, колкото бройки издържиш.Общо взето това.Поздрави, успех и не очаквай да станеш чичо Арни!

П.П.То и на мен ми се струва глупаво това с гостенката и плочките, но...хайде там...помпай, пък се ще има някакъв ефект.

предполагам сте видели снимката в по-горните постове, искате да ми кажете че дори и такива "малки" плочки не могат да се направят за 20 дена?

хахахаХАХАХАХХХХХААХХАХ
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Хахахаха баси пича, за 22 дена иска плочки да направи Аз толкоз месеци диети и тренировки и немога си ги изкарам ти... прави 4 серий по 30 коремни от наклон с тежест, бягай по половин - един час на ден и спазвай НВД но не мисля че ще има достатъчен ефект за 3 седмици освен ако не си мършав и ти трябва малко И си има друг РАЗДЕЛ ето ти един бодибилдърски форум където можеш да получиш добър отговор www.bb-team.org не сън влизал там от 1-2 години

ПС: сега ви прочетох тъпите отговори...
    1) ако увеличи коремните няма да има никакъв ефект ще се птретрнират и няма да нараснат, най добрия варянт е ако са му много лесни са ги прави по-малко с тежест... мазнините се топят самои с бягане/колело и диета
    2) ХИМИЯ-вие нормални ли сте? човека сигурно никога не е влизал във фитнес зала вие за химия му говорите, той ко вземе нещо ще умре как може такива съвети да давате

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

хора моля ви пишете, че ми е спешно

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Хахахаха баси пича, за 22 дена иска плочки да направи Аз толкоз месеци диети и тренировки и немога си ги изкарам ти... прави 4 серий по 30 коремни от наклон с тежест, бягай по половин - един час на ден и спазвай НВД но не мисля че ще има достатъчен ефект за 3 седмици освен ако не си мършав и ти трябва малко И си има друг РАЗДЕЛ ето ти един бодибилдърски форум където можеш да получиш добър отговор www.bb-team.org не сън влизал там от 1-2 години

1) ако увеличи коремните няма да има никакъв ефект ще се птретрнират и няма да нараснат, най добрия варянт е ако са му много лесни са ги прави по-малко с тежест... мазнините се топят самои с бягане/колело и диета
    2) ХИМИЯ-вие нормални ли сте? човека сигурно никога не е влизал във фитнес зала вие за химия му говорите, той ко вземе нещо ще умре как може такива съвети да давате
    veseto0o ти фитнес инструкторка ли си ... като не е влизал в фитнес зала , никога не е късно да пробва ... за химията ... ще умре ако не я взема правилно ...
    П.С : + твоя отговор го присчисляваме към тъпите .
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o

veseto0o ти фитнес инструкторка ли си ... като не е влизал в фитнес зала , никога не е късно да пробва ... за химията ... ще умре ако не я взема правилно ...
    П.С : + твоя отговор го присчисляваме към тъпите .
    1) дрее ми на оная рао'та къде ми причисляваш отговора, химията не е нещо магическо което като го взимаш и като махаш с ръце ставаш като рони колман...
    2) не съм казвал че е късно да влезе във фитнес зала просто за 3 седмици нищо няма да направи научи се да четеш
    3) темата е за ключ щото само идеята е смешна да не говорим че тука не й е мястото...

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Yes бе, искам да си Pr0
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

тцтцтц, аз ви моля за свестни отговори, вие се лигавите, дори и тез плочки http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000397964194 ли не могат да се направат за 20 дена?

Опаа.. Грешен раздел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си