- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фитнес, хелп
ами имам 22 дена, момче на 16 съм, 172 - 3см съм висок около 67 кг съм искам да направа плочки права по 300 коремни на ден. Може ли да ми кажете каква диета да спазвам и по колко коремни да права на ден - отнася се за вкъщи, и се извинявам че темата е в лбов, но тва е наи четеното- за тва, моля ви спешно да ми помогнете. мерси предварително
от автора: ще имам гости, и искам да се стегна до тогава
знаем че ти е спешно ама се пак ако всички си пускат темите в Любов защото е най четената то какво ще стане тогаватрябва да има някакъв ред
![]()
пак се извинявам, но моля ви много ми е спешно, помогнете ми
Авторе заеби тез глупости ами помисли върху комплексите си щом разчиташ на плочки да впечетлиш гостите си...ясна работа![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
белтъчини и протеини
![]()
(яйца, мляко, бля, бля.. имаш нет)
Но хубавите неща ще продължават да стават бавно.
Правиш по 300 коремни.. Еми прави по 500 !![]()
Не знам какво са ти кажа. Повърхността е яко нещо, ама с годините всичко се променя. (хаха)И просто искаш - не искаш - идва такъв момент.
![]()
Айде, успехчета !
от автора: абе хора моля не пишете за кво са ти, те нямат да гледат тва, ако има някой който разбира, нека напише една диета и опръжнения, много ви моля!
За 22 дена само разделянето не можеш да направиш ... пък камоли да изпъкнат .... дори и по 1000 да правиш няма да има ефект ... аз коремни ги правя от 3 месеца и горе доло добре се плучава ..
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
не искам да са релефни,просто да се отличават една от друга, тоест малко разделение да има - нещо такова http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000397964194
Оххххх човек, за 22 дни плочки тръгнал да прави, то ако ставаха така всички щяхме да имаме. Вземи се в ръце..знаем че ще ти е момиче на гости, но ти кво мислиш че като види плочките и е твоя. И ако може кажи искаш ли да ползваш химия или не, защото за 22 дни ако нямаш нещо предварително няма шанс. Иначе ще трябва да спиш във фитнеса...
П.С. хубаво е че правиш по 300, но това е само половината... Тичай!
куршум в главата![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
За 22 дни не очаквай чудеса като за начало.Значи виж сега, ако по корема имаш мазнини и/или самият корем ти е надут от повечко хапване, намали яденето и го сведи до 2-3 основни на ден, за предпочитане е закуса и вечеря по-леки.Също така тичай, и за да има по-голям ефект използвай колан за сваляне, а ако нямаш ползвай фолио за готвене (увиваш го около корема 3-4 пъти и си готов).Така, колкото до упражненията - много е важно мускулите да почиват, защото именно тогава те растат.За това тия 300 коремни на ден ги забрави.Тренирай ПРЕЗ ден, като веднъж в седмицата прави двудневна почивка.Упражненията са ти нормални коремни, да кажем 2х50 - за средни и горни плочки (с малко натоварване на долните).За долни плочки - лягаш, подпираш си ръцете на земята и дигаш само краката (не до положение перпендикулярно на земята, ами по малко), някъде до около 60градуса наклон, от това 2-3 серии, като сяка я правиш колкото издържиш.За страничните части и пак средни и долни плочки прави часовници.Демек пак лягаш, подпираш ръцете, вдигаш краката перпендикулярно и почваш да ги движиш наляво-надясно до където можеш.И от това упражнение по 2-3 серии, колкото бройки издържиш.Общо взето това.Поздрави, успех и не очаквай да станеш чичо Арни!
П.П.То и на мен ми се струва глупаво това с гостенката и плочките, но...хайде там...помпай, пък се ще има някакъв ефект.![]()
предполагам сте видели снимката в по-горните постове, искате да ми кажете че дори и такива "малки" плочки не могат да се направят за 20 дена?
хахахаХАХАХАХХХХХААХХАХ
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Хахахаха баси пича, за 22 дена иска плочки да направиАз толкоз месеци диети и тренировки и немога си ги изкарам ти... прави 4 серий по 30 коремни от наклон с тежест, бягай по половин - един час на ден и спазвай НВД но не мисля че ще има достатъчен ефект за 3 седмици освен ако не си мършав и ти трябва малко
И си има друг РАЗДЕЛ ето ти един бодибилдърски форум където можеш да получиш добър отговор www.bb-team.org не сън влизал там от 1-2 години
ПС: сега ви прочетох тъпите отговори...
1) ако увеличи коремните няма да има никакъв ефект ще се птретрнират и няма да нараснат, най добрия варянт е ако са му много лесни са ги прави по-малко с тежест... мазнините се топят самои с бягане/колело и диета
2) ХИМИЯ-вие нормални ли сте? човека сигурно никога не е влизал във фитнес зала вие за химия му говорите, той ко вземе нещо ще умре как може такива съвети да давате![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
хора моля ви пишете, че ми е спешно
veseto0o ти фитнес инструкторка ли си ... като не е влизал в фитнес зала , никога не е късно да пробва ... за химията ... ще умре ако не я взема правилно ...Първоначално написано от vaseto0o
П.С : + твоя отговор го присчисляваме към тъпите .
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
1) дрее ми на оная рао'та къде ми причисляваш отговора, химията не е нещо магическо което като го взимаш и като махаш с ръце ставаш като рони колман...Първоначално написано от Valento
2) не съм казвал че е късно да влезе във фитнес зала просто за 3 седмици нищо няма да направи научи се да четеш![]()
3) темата е за ключ щото само идеята е смешна да не говорим че тука не й е мястото...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Yes бе, искам да си Pr0![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
тцтцтц, аз ви моля за свестни отговори, вие се лигавите, дори и тез плочки http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000397964194 ли не могат да се направат за 20 дена?