Ами не ми харесват мъже с оскубани вежди.
Дори да съвсем леко оформени, пак си личи, че са пипани и стои педерастко.
Ключовият момент по-скоро е да е с ДВЕ вежди, а не ЕДНА! Мъж, мъж ... ама всичко трябва да си има граници, включително и веждите![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
И к'во, и к'во.. А? а? А?Първоначално написано от Harum_Scarum
Съжалявам, ама едва ли някой в тийн форум си пада по разплути чичковци, така че снимката не е подходяща.
Д**а, що сте толкова...![]()
Първоначално написано от tonie__
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Тук става на въпрос за ВЕЖДИПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
Първоначално написано от GD95
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ГолЕма романтика е с гаджето сутрин да си рисувате веждите един на друг.
м че то нещо нормално стана мъжете да си скубят веждите ама малкоо колкото да няма израстъци отдолу океи .. ама някои прекаляват е това вече е смешно
+Първоначално написано от tonie__
Все пак не е особено приятна гледка и мъж/момче с 1 вежда, срастнала вече с бакембардите..
Първоначално написано от magicfairy
точно т'ва ми беше мисълта ;дДДД![]()
Един мъж ако не е потен и космат не е мъж!
Ами дебели, но не непипани, смисъл на приятеля ми аз му скубя веждите и то три пъти годишно, за да махна косъмчетата м/у двете вежди и тези, които му растат малко по-надолоНо определено не хааресвам момчета и мъже с по-хубави вежди от моите
![]()
Първоначално написано от MaLty
Едно е да ги почистиш,съвсем друго да ги оскубеш,определено ако например са срастнали посредата е добре просто космите да се почистят или ако няпример има косми дори по клепача,но това мъж да си прави форма на веждата и да са му по-тънки от моите просто...не го приемам.
+1Първоначално написано от brokeninside13
Аз лично редовно почиствам косъмчетата м/у 2те вежди на гаджето ми и така много повече ми харесва. Хубаво е един мъж да има истински мъжки на вид непипани вежди, но ако положението излиза извън контрол трябва да се сложи някакъв ред!
Kun min
Първоначално написано от tonie__
Брях,брях