- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата !
Момичета колко често ви закъснява цикъла , с до колко дни , и колко дни продължава цикъла?
Ми намен горе долу винаги ми е еднакъв +- 2,3 дена разлика.Но се е случвало и с две седмици ,,може би миналото лято.Първоначално написано от nikolchee
Може ли да добавиш и към въпроса ти колко дни е ? На мен ми е до 3-4 дена не е ли много малко,защото повечето ми приятелки са ми казвали и по цяла седмица,на мен не мисее случвало.
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от anichka12345678
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Може ли да добавиш и към въпроса ти колко дни е ? На мен ми е до 3-4 дена ми върви не е ли много малко,защото повечето ми приятелки са ми казвали и по цяла седмица,на мен не мисее случвало
Sleda ot liubovta
Почти винаги ми идва на една и съща дата (1-2 дни най-много разлика...) а и не е желателно да закъснява,че много се филмирам ;дд..Продължава ми по 6-7 дни![]()
Пфуу горкатаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Честито!
И престанете с тези заглавия,все едно и също!
Станислава
Закъснява ми ако съм била на лекарства или при стрес.Ако ми закъснее с най-много 6 дни.Цикъла трае 1 месецПървоначално написано от nikolchee
Нали е месечен цикъл
Иначе кръвотечението,за което вероятно питаш,е окoло една седмица.На мен лично ми е 5 дни.
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Последния път пи ли ескапел профилактичноПървоначално написано от Bixel
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мисля,че е нормално менструацията да е до 1 седмицаПървоначално написано от vaseto0o
Даже ако ми е 4-5 дни се притеснявам да не би да ми има нещо
![]()
Случва се да идва с 2-3 дена по-рано или по-късно.
Обикновено ми тече по 6-7-8 дни![]()
![]()
Ноо не ме боли изобщо корем, така че не ми пречи много![]()
Трагедията е пълна...
Един цикъл все някога се променя даже и да е 1 път. На мен ми закъснява понякога с седмица понякога с 3 седмици а чат пат с 1-2 дни..Продължителност 5 дни
почти винаги ми закъснява с няколко дена..един път само ми подрани и то с 11 дена.. продължителност- 3 - 4 дена и не ми трябва повече
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
ако ми закъснява винаги ми закъснява с по 4 5 дни и ми тече по 3 най-много 4 дни.Все пак при всяко момиче организма е различен.Имам приятелка,която и е по 12 дни и на майка и е по толкова това е вече до самото момиче или жена![]()
![]()
![]()
почти никога не ми закъсняватрае ми по 6-7 дни и адски много ме боли корема
![]()
винаги ми е точно мн рядко се случва да ми дойде 1-2 ден апо рано или по късно,общо ми трае 3 дни на 4-я има съвсем малко
ем моя изобщо никога не е бил редовен,а пък трае 7 дни
Често ми закъснява или подранява .. От много неща зависи .. Настроение , смяна на сезони .. и така..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
попринцип ми е доста точен .... може да закъснее или подрани с 1-2 дена , не повече .... и ми продължава около 5-6 дена
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
и аз съм така...като се сетя, че има някои момичета на които им е по 3 денаПървоначално написано от Wikzinka
направо им завиждам
![]()
![]()
![]()
![]()
Закъснява или подранява с два-три дни обикновено... Сега беше ужасно. Непрекъснато ме болеше стомаха, течеше като ччешма и изведнъж спря.
miii moje da se kaje che mi e zakusnevalo s 2-3 dni
........................