.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен

Физкултура? :)

Какво мислите за физкултурата като учебен час? Като предмет? Приятен или отегчителен? Една моя приятелка следва в ПУ, специалност: физкултура и спорт, може да се развие като петагог или треньор. Какво е вашето мнение по въпроса?

Благодаря предварително!

Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Физкултура? :)

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Какво мислите за физкултурата като учебен час? Като предмет? Приятен или отегчителен? Една моя приятелка следва в ПУ, специалност: физкултура и спорт, може да се развие като петагог или треньор. Какво е вашето мнение по въпроса?

Благодаря предварително!

Ми , лично аз го приемам за готин час , има хора на които им е скучен и те са тези с наднормено тегло ... този час етам да може всички ученици да подържат норма и да имат нормални физически възможности , а не да ми се затърчи за автобуса и да се запъхти като магаре на мост ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    несериозна работа...
    в нашия клас не можем да се съберем да поритаме
    та с едно момиче играем карти и си говорим в съблекалнята
    волейбол не ме кефи особено

еми любимия ми час е тва...малко релакс от тъпи часове като...биология,физика,геог афия....цъкаме волейбол и се лигавим най-вече...

Приятен час е. Хем си поиграем, хем си побъбрим и посмеем. Обаче единия час физкултура ни се пада първи и тогава все сме .

Час за разпускане. Харесва ми, даскалката ми е пекана.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Почти всички май го потценяят тоя предмет

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    харесвам физическото и не разбирам как всички се плъосват на пейките и седят при положение че цял ден са седяли в часовете.... ненормална мързелива работа..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    харесвам физическото и не разбирам как всички се плъосват на пейките и седят при положение че цял ден са седяли в часовете.... ненормална мързелива работа..
    може да не искат да се потят, да не обичат волейбол (щото предимно т'ва се играе) или да не обичат спорта като цяло...

Спорта е здраве това е тренирайте за да се чувствате добре здрав дух,здраво тяло.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Пазарджик
    Абе часа не е лош ама немога да се изпотя и после да стоя цял ден в даскало...гадно е
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Целта му е да не виждаме затлъстели тийнове нявсякъде,жалко че те не схващат целта му... Иначе като час го обужавам...не виждам нищо лошо тези който не тренират извън училище да го правят във... Айде със здраве
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Целта му е да не виждаме затлъстели тийнове нявсякъде,жалко че те не схващат целта му... Иначе като час го обужавам...не виждам нищо лошо тези който не тренират извън училище да го правят във... Айде със здраве
    ахъм.. май влизаш по-често в часовете по физическо, отколкото в тези по български?

Град
    София
    На мен ми действа разпускащо, въпреки че г-жата често ни кара да изпълняваме някакви досадни упражнения за баскетбол или имаме студенти от НСА, които ни водят часа.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    харесва ми. разцъквам си най-често баскетче на 1 кош за разпускане.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    ахъм.. май влизаш по-често в часовете по физическо, отколкото в тези по български?
    И така да е,теб какво те интересува?
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ами иронията е,че аз и мои приятели,които тренираме сериозно извън училище,по физическо играем...шах .Не знам какво ни стана,веднъж не ни пуснаха в залата с фитнеса и тенис масите,а отвън има маси за шах,ние седнахме да убием времето и оттогава постоянно ходим

По нашия край учениците редовно тренират уличен бой. В резултат на добрите умения, получени в ранна възраст, няма убити деца или детско насилие

По физическо господстваше доста популярната кошарка или ракомет. Аз си падам по одбојката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си