- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как постъпих...
Понеже песента ни с бившия беше БЕБО и МИМОЗА - С ТЕБ ЗАВИНАГИ днеска се бяхме събрали фр и аз си бях в скайпа една фр я пусна и аз като я чух се здухах... И изведнъж я копнах и му я пратих...Нз от каде ми дойде дори...
Таа въпроса ми е правилно ли постъпих...?!
Мерси предварително ^^
Щом си му я пратила , значи още изпитваш нещо към него ... ако го обичаш и не ти е безразличен , правилно си постъпила ... ако е било за да видиш каква ще бъде неговата реакция , не е било редно ....![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Хъх, пак се чешете там дето не ви сърби![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми и аз мисля, че изпитвам нещо ама въпроса е неговата реакция... Аз му написах и "да ти говори нещо..."
и какво ти каза той , ако все още се харесвате ... действайте ...Първоначално написано от karitoo
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
тук важна роля играе защо сте се разделили той ли е пожелал или ти . Ако е пожелал той аз не бих го направила това да му пратя "нашата" песен. Ако ти си го зарязала пак някак си не върви щото все едно че не знаеш кво искаш. Така че и в двата случая някак си..![]()
zleee
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от anonimchetou
И двамата взаимно го решихме щото си имахме някакви проблеми не между нас, а всеки поотделно и двамата бяхме изнервени и щяхме да си развалиме и приятелските отношения ако бяхме продължили...
Иначе нищо не ми е казал още щото не е бил на линия...
Ама нз имам чувството, че се страхувам от отговора смис нз как ще реагира...
Странното е , че онзи ден ми звъня и ми каза "Обичам те" ама аз все си мисля, че се бъзикаше , защото след това си писахме както обикновинно "Кво става как сме..."
Мерси на всички ^^
Проблема при първия път когато са се разделили ще го има и сега,тайче грешна стъпка е бившо да се търси отново...Първоначално написано от Valento
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Дори ни съм и мислила да се събираме до този момент когато чух песента, колкото и тъпо да ви звучи...
Дечковци...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нищо не значи.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
песента е пробудила много спомени.. не живей в миналото![]()