.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: двама?

двама?

sry ако темата не ви допада или се повтаря но искам да чуя малко мнения.Случая е следния.Вие сте с момче което обичате всичко с него е супер,той се държи мн добре абе всичко е супер с една дума.Обаче още отдавна сте си писали и сте подържали някакъв флирт с др момче,обаче той явно е искал да изчака известно време и нищо не ви е споменавал за ходене.Та вие сега сте с и щастливи обаче имате силно привличане към второто момче което ви пише ,прави разни намеци.... Знам ,че ако скъсам с гаджето ми губя много но пък един ден може да съжалявам за всичко което не сам изживяла с моята тръпка от доста време Някакви мнения

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    според мен това мом4е нз какво иска...Защо искаш да си разваляш връзката за нещо не сигурно.А и как така оби4аш приятеля си,ама се 4удиш дали да бъдеш с другия...ако наистина държеше и оби4аше приятеля си изобщо не би се замислила

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    според мен това мом4е нз какво иска...Защо искаш да си разваляш връзката за нещо не сигурно.А и как така оби4аш приятеля си,ама се 4удиш дали да бъдеш с другия...ако наистина държеше и оби4аше приятеля си изобщо не би се замислила

правилно. Или си изцяло вярна или изобщо не бъди с това момче. Как така го обичаш и в следващия момент мислиш някви варианти и се чудиш.. ти си знаеш..

Именно .. защо изобщо се замисляш? Пука ли ти за момчето, с което си сега? Да? А тогава защо имаш тръпка c друго момче? Явно другото те превлича повече? Не знам .. Съвета ми е ..... живей за мига :Р
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Хмм.. това е като "Обичам те но съм влюбена в друг". Аз също съм съгласен с ivcheto0o нищо не се знае може би ти е писано да бъдеш с другото момче но ако не е така ще нараниш чувствата на сегашния си приятел и по късно дори да се разкайваш за грешката си и да искъш прошка от него едва ли ще ти прости...но все пак ти си знаеш.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    разбирам те мн добре поради простата причина , че и аз съм в същото положение, даже по- гадничко, няма да уточнавам защо, но те съветвам да говориш с гаджето си, просто е така да му кажеш, че се чувстваш привлечена от друг , но е сами увлечение,а той е човекът, когото обичаш (ако е така, разбира се), защото ако не го направиш, постоянно ще те гложди мисълта за другия и ще направиш някоя глупост накрая

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    разбирам те мн добре поради простата причина , че и аз съм в същото положение, даже по- гадничко, няма да уточнавам защо, но те съветвам да говориш с гаджето си, просто е така да му кажеш, че се чувстваш привлечена от друг , но е сами увлечение,а той е човекът, когото обичаш (ако е така, разбира се), защото ако не го направиш, постоянно ще те гложди мисълта за другия и ще направиш някоя глупост накрая
    да глупост като да загубиш и 2-мата например

Цитирай Първоначално написано от ayhan4o
    +
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на Emilen
    Ех, колко такива съм слушал... Абе вие давате ли си сметка с кого и защо тръгвате? И да не си мислите, че хората срещу вас са без чувства? Простата пресметливост значи, че в време да скъсаш с приятеля си. Не го обичаш. точка.

Re: двама?

Цитирай Първоначално написано от seaeyes
    sry ако темата не ви допада или се повтаря но искам да чуя малко мнения.Случая е следния.Вие сте с момче което обичате всичко с него е супер,той се държи мн добре абе всичко е супер с една дума.Обаче още отдавна сте си писали и сте подържали някакъв флирт с др момче,обаче той явно е искал да изчака известно време и нищо не ви е споменавал за ходене.Та вие сега сте с и щастливи обаче имате силно привличане към второто момче което ви пише ,прави разни намеци.... Знам ,че ако скъсам с гаджето ми губя много но пък един ден може да съжалявам за всичко което не сам изживяла с моята тръпка от доста време Някакви мнения
    За да се замисляш толкова, значи не го обичаш чак толкова, колкото си мислиш... Понякога си трябва малко разнообразие... Предполагам си някъде около 14-17 ... така че не мисля, че си тръгнала да се омъжваш или отсега да си търсиш съпруг... Живей си сега докато можеш да си правиш кефа... Сериозното как ще свърши в крайна сметка? Рев и сополи? Няма смисъл...

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    +
    )

Град
    Таити
    Поредната лигла получила малко повече внимание и не иска да го изгуби и се чуди на кой стол да седне... накрая ще си на земята и то сама... след като имаш приятел какво си тръгнала да мислиш за някой който е част от миналото ти.... ако всеки се замисляше дали да не се върне при неизживяната си тръпка то представям си какво щеше да става... Всеки има неизживяна тръпка въпроса е че е направил избор и си държи на него! Ако обичаш приятеля си бъди си с него ако искаш тоз другия ходи си при него и недей заблуждава горкото момче което смята че и ти ги обичаш така както той теб...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тройка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

^ Тва последния път, като го писах, ме набедиха за несериозна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Цитирай Първоначално написано от ayhan4o
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си