- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как разпускате и бягате от стреса? :)
Интересно ми е да чуя как вие разпускате от напрежението и стреса в работата, училището и прочие?
Как успявате да избягате от всичко и се забавлявате?
Понеже на моменти изпушвам и ставам раздразнителен или забил и това влияе на мен и на околните.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Единственото нещо, с което мога да разтоваря истински е спортът. Мнооого ми помага. После получавам една приятна умора и се трупясвам на леглото и спя като бебе![]()
Mузика, книги, спорт (макар че често се нервя покрай него)
Audio ergo sum
Музика, силна музика.
Здрав сън...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Като цяло спорта ми помага. Но и секса върши работа.
Мен нищо не ми помага... От 2 седмици спя по максимум 5-6 часа на денонощие, само се дразня на приятеля ми (добре че не се виждаме, че иначе...), с никой не ми се говори... Абе много скапано. И защо? Защото само за глупости мисля, притеснявам се и се оставям стреса да ми влияе...
Какво ли не пробвах. Спорт, книги, дискотеки,... Нищо не може да ме измори до толкова че да "спя като бебе" както каза Меги. Май ще се ходи на лекар..ако намеря време тоя месец...
колело, бира, приятели..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Давам си ден почивка, в който не виждам никой и си чета книжки, гледам филми, ям много и спя когато поискам.
излизам да драскам и сл музика
Just Do It..
спорт
музика
лигавене
филми
книги/списания
Зима/лете излизам на разходки в близките горички или към хижата направо.На мен това ми действа най - успокояващо.Когато нямам възможност да излезна на разходка бягам във фитнес салона.
А ти самият не сподели как разпускаш![]()
Изкарвам си яда на крушата в залата и като си тръгна, него вече го няма![]()
А иначе разпускам като слушам музика, гледам филм, играя игри и си лежа на леглото, без да мисля за проблемите си
Ето и една философия, която може да следвате, ако искате да не ви пука толкова много ->> http://www.vbox7.com/play:ad493d51
Steel is my body and fire is my blood.
Поздрав за всички, които обичат да релаксират с музика - http://vbox7.com/play:c3c4500f
Audio ergo sum
изкарвам си го на жинъта! направо дупе да и е яко...
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
никак
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
музика главно
книги
понякога и приятели, но зависи от настроението, понякога не искам квито и да е хора наоколо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
*професионално
и любителско занимаване със спорт.
аз поне така ги различавам и определям.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чета постовете на ClockworkOrange (или когато е с другия му ник), amk933, Hilary_ и още 1-2ма образи!!!![]()
![]()
![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ето... как да не се пръснеш от смях!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Не ми разваляйте темата.
Не ме интересува кое е спорт и кое не, а кой какво прави за да отмори.
Няма да ходим на състезания.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз разпускам като игнорирам всички и всичко и си правя някакви мои неща - независимо дали ще е четене на книжка, разходка, зяпане на филм или пък приготвяне на вечеря (за мен си!). Просто любимите същества до едно са обсебващи и ми заемат целия ефир без да си чувам мислите.
Saatana vittu perkele hate crew!