Здравейте,имам въпрос относно MP3.Някой може ли да ми каже какво точно имаше в кутията?И по конкретно...прочетох че би трябвало да има някаква батерия а аз не виждам такава...А пък гледам че моята е почти паднала(или поне това което гледам ми прилича на батерия...) та въпроса ми какъв е номера с тая батерия?В самото MP3 ли е?Или има нещо отделно примерно като зарядното при телефона...Сигурно звучи много глупаво като го четете ама все пак...
Нищо не разбрах ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Такам...Значи видях на МП3-то че има такова като при телефоните дето показва кога батерията свършва колко чертички остават и т.н....Обаче не съм сигурен че на МП3-ката тези чертички служат за презареждане...От друга страна видях в описанието че пише че има батерия но тя вероятно е в самото устройство и няма нищо общо....ще го задам по-конкретно и ясно...Какво получихте в кутията освен самото устройство?Аз получих МП3-то както и слушалки...нямаше другоНадявам се сега да е по-ясно
![]()
Така аз ще те попитам така
какви батерии ползваш за МП3-то такива >
или си има самото МП3 батерия като на GSM-те , и това което е като за заеждането на телефоните аз знам че е за ползване с транформатор...пъхаш в контакта и слушаш а не за зареждане ... по новите има и за зареждане и през компютъра .....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами това е проблема...Имам го от няколко дена,и още не съм го презареждал.Прочетох описанието и там видях че се споменава батерия (не е ясно вътре в самото устройство или някъде в кутията трябва да е била...)Там пише че батерията е 1,5/"ААА" ...И не мога да си обесня ако е таква дето се купува откъде ще се отваря за да може да се сложи...аз просто не виждам възможно място..а в описанието не пише нищо за това..
Много е вероятно батерията да е презареждаща се (въпреки, че е размер ААА). Щом казваш, че няма лесен достъп до батерията, според мен означава, че е акумолаторна и не се сменя всеки ден, така да се каже! По принцип, ако нямаш зарядно можеш да използваш USB порта на компютъра за да заредиш батерията!Първоначално написано от Asatov
Успех...
Четох едни листове който бяха в кутията но те не помагат за нищо.Батерия почти не се споменава вътре..И как става този номер с ползването на USB порта за зареждане на батерията?Къде трябва да има такава опция?
Ами специфична опция и да търсиш в Windows-а няма да откриеш, по простичката причина, че такава не съществува...Първоначално написано от Asatov
![]()
За да работят устройствата включени към USB порта е неохдодимо към тях да се подава електричество. Това става едновременно с трансфера на данни от даденото устройство (флаш памети, mp3 плеъри, GSM-ми и т.н.), като подаваното напрежение е много малко от дъното към USB портовете. Така става и зареждането на акумолаторни батерии...
Примерно, на мен ми се е случвало 1 или 2 пъти да забравя къде съм сложил зарядното за GSM-а и с помоща на USB кабел свързвам телефона с компютъра, като веднага започва да се зарежда батерията!![]()
ЗАБЕЛЕЖКА!!! - Задържително трябва да разбереш дали батерията е презареждаща се (акумолаторна), защото ако не е и започнеш "насила" да я зареждаш, има "малка" вероятност батерията да ЕКСПЛОАДИРА (тоест ще ти замине MP3 плеъра...)![]()
![]()
![]()
Ръгнах MP3-то в USB порта и зачаках....След малко го извадих и вече имаше съвсем малък напредък на батерията...Така че мисля че стана!Благодаря![]()
Моля!![]()