.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Хахам, не бе батко :Р

И аз съм същият, може е ставал, да съм мърсувал ;р и какво ли още не, ама заспа ли за няколко минутки и после палатката винаги е нагоре и първите няколко минути след сън съм мн разгонен, особено ако е бил следобеден ;р

Нормално е. Сутришната не се влия е от нея - в смисъл нямат връзка може да я има, може и да я няма.
    +

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

еми нормално е бе и аз бях така споко ... това са хормони бате .. а ако откакто се помниш е така просто при някой е така до 15,16 години докато си в пубертет...а й няма нищо лошо давай яко чекий и като ти дойде някоя мацка скачай

Супер фен
    Град
    увас ;p
    лошо няма... лошо е да си мислиш за секс и да не става

Град
    бълХаристан
    радвай се бе, кво се оплакваш. като спред а ти става е по-гадно
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

и на мен ми се е случвало нищо особено по скоро това означава че си доста потентен което е повод за хвалба по скоро

Мерси... дадохте ми малко кураж... сега ще си го правям по спокойто и няма да се притеснявам че ми става... а ако наистина и момичетата му се кяфят без да казват нещо... евала начи не им стига смелост

абе от тия ерекции май мозъка ти е останал без кръв и пишеш неграмотно. On: недей да се притесняваш , случва се , пък и кой знае коя девойка може да ощастливиш така неочакванo :>

Супер фен Аватара на Everytime
    пича кфо се косиш,щом вдигаш палатката без проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си