- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [ДГД]Темата на..самотните.Честит Трифон Зарезан!
Честит празник на всички,влюбени в нещо - било то човек,вино,живот или мечта![]()
Поздрави на всички свободни хора! Никак не сме смалко, нали! (beer)
Честит Трифон Зарезан на всички... аз не съм свободен ама тез свети валентиновци не ги признавам.... ай наздраве и довечера да се разбиете на макс![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
мдааам. понеже Тричфончо, снощи от една пача, бе яко за*бан, за т'ва днес не е Свети Валентин, ами Трифон ЗарЯзаннека в негова чест се почерпим с хубав алкохолец, можее и с халвица, понеже днеска е и сирни заговезни
.
Айде чао от мене ; ))
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
А от кой ше е виното ????![]()
То стана голяма мода да знаем за трифон зарезан и да отричаме влиянието на западната култура.
Прощавате ли ми?
бтв. днес е сирни заговезни за незнаещите.
Проблема е в това,че ние влюбените винаги имаме по едно нещо в повече,заради което да ни е готин деняПървоначално написано от FantaMen
т.е. малко трудно ще можем да ви завидим за нещо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
бравоооооПървоначално написано от NamelessRomantic
не че се чувствам самотна по един или друг начин ... и др път когато съм имала приятел пак не съм харесвала Св.Валентин ... просто това са пъъъъъъъълни глуупости за менее ... Пък и мн повечче уважавам пиенетоо
![]()
![]()
![]()
Имам си приятел,но ще празнувам Трифон Зарезан с момичетата ми така,че Честит Празникккккк.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Честит празник на всички Алкохолици !!!
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
А честит празник и от мен на всички празнуващи...![]()
![]()
![]()
Браво!Поне си признавате![]()
А за трифон зарязните...Пийте една чашка от мен.
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
М..не.Развидняваш темата.Иначе..Първоначално написано от w0sh
AVGN рулз.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+Първоначално написано от Abigoria
![]()
суперПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
ама за кво пък толкова навътре ги приемате тия празници? Трифон та Свети та не знам си кво..за мен днеска е ден като всички останали, няма да го прекарам по-различно. Нито пия, нито съм сред влюбените (за щастие)
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ами аз Св.Валентин не го смятам за празник. Имам с кой да го празнувам/макар че сега сме в доста лоши отношения/, нооо и да имах идеална връзка с някой, ако ще и да живеех с него не бих го празнувалаДокато Трифон Зарезан.... обичам го тоя празник
! Вчера, тъй като беше събота и можехме да стоим до по - късно, празнувахме с едни приятели. Беше яко, само дето нямаше вино
... ама нали имаше друго.... :P
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Хах ми и аз съм влюбена ама тоя свети валентин е ебахси тъпотията. Сърчица, валентинки, любовни поеми... бляяПразнувам си трифончо още от четири часа и съм му ебала майката
![]()
Честит трифон зарезан и от мен!![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Честит да еЩе празнуваме вечерта Трифона
![]()
П.С. Да не забравите да простите и да искате прошка днеска.![]()
Първоначално написано от Abigoria
Всички от компанията са си гаджета гадно е от страни, новсички те са мои приятелитака, че и за мен има някое сърчице
![]()
ее начи не съм била единствената самотницаайде наздравеее и от мен
![]()
![]()
е туй тва е мойта тема![]()
и кво са? няма гаЖоци![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш