.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Игра на въпроси

Здравейте.С приятелката ми играем игра на въпроси.Чудех се дали не можете да ми предложите някакви по-притеснителни въпроси, които мога да я попитам?Съжалявам, сигурен съм, че е имало такива теми преди, но просто не можах да ги намеря чрез търсачката.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ...

Питаш НАС какви ПРИТЕСНИТЕЛНИ въпроси да зададеш на СВОЯТА приятелка? Недей така бе момче...
    Питаш я всичко, което искаш да знаеш, притеснително или не просто й задаваш въпроса, а дали ще ти отговори си е нейна работа.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не се изразих правилно.Играем игра на въпроси (всякакви въпроси, не само притеснителни), но ми се изчерпаха идеите и се чудех дали можете да ми предложите някои по-интересни.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Пак казвам - питай я всичко, което искаш да знаеш. И не е нужно всеки въпрос да е свързан с нея... питай (говорете) за връзката ви, за вас като цяло.
    Всъщност... странно е. На колко години сте?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

На 18 и двамата.Защо да е странно?

Ние с моята приятелка тръгнахме, точно заради тази игра...Задавахме си неудобни въпроси ии се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си