- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво подарихте на своята половинка за Свети Валентин ?
Иска ми се да му подаря това ,което не намери и не хареса в мен и да върна времето назад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Свещ във формата на сърце (той нон стоп си пали свещи и все взима от мойте та реших да му подаря една негова)Също така му подарих Каспали, понеже много ги обича, шоколад и секс.
А той ми подари едно меченце с пижамка, което спи и хърка...точно като него
Кръстих го на негово име. Както и кутия бонбони Мерси.
![]()
отделна 'половинка' нямам,всички парчета от мен са здраво слепени и съм си цяла.. Затова пък с една фр си разменихме няк'ви валентинки.. Ама от ония хубавите,големите,скъпите. Големи сме шматки,то уж празника на влюбените,пък ниее..Ама то аз си я обичам,тя ме обича,и двете можем да разчитаме само една на друга,така чее ..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Скандал ей това и подарих![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ами подарих му една бяла, сладка овца, която е гушнала едно сърце и като стиснеш сърцето, казва 'I Love U' (Супер сладка беше овцата, направо не исках да му я давам :Д
И една голяма картичка, пак с овца (да си отиват все пак :Д), която грижливо надписах с хубаво послание ^^
Мисля, че доста се зарадва ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
сребърна гривна , а на мен пръстен и обици заведе ми на ресторат ,кино ,кафе и Мак Доналдс мн съм доволна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
написа ми стихотворениероза, бонбони и кино ми подари
а аз на него една сладка торта с надпис, шоколад, дъъъълго послание и една книжка да чете![]()
(без да се наговаряме)![]()
аз на него парфюм Christian Lacroix, а той на мен Chloe,плюшено сърце и голяма кутия Линд (макар че последното ми го купува всеки път като се видим плюс голяма Нирвана![]()
)
Еми аз му подарих едни белезници с лилав пух,един пръстен подобен на хълка и едно дълго писмо с послание ,бяха в плик като ги отвори много се зарадва беше неочаквано.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Нищо ..![]()
Първоначално написано от Mademoiselle
![]()
завиждам ти благородно ..
![]()
Той ми подари едно плюшено дяволче,защото постоянно му повтарям,какъв дявол е,а аз на него му подарих секс в доста голямо количество![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Двамата сме се вманиачили по квилинга. За това му направих квилинг картичка, а от него имам триизмерна квилинг пеперуда. (Това е техника за направа на орнаменти от хартия чрез навиването й).
Днес ще видим да си поръчаме и по 1 книга от Интернет, че Свищовските книжарници нямат това, което търсим.
Ей, това му направих. Първи опит ми е, но си го харесвам.
http://prikachi.com/files/1366359b.jpg
Парфюм, който много искаше иии хубави моменти надявам се![]()
Подарих му запалка.. Поръчах я от интернет да й направят надписи. Много хубава стана..
![]()
Трагедията е пълна...
еее,ти пъкПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нещо особено,но поне се потрудих доста .. 1 комплект 1 лампа за свещ вътре с 3 малки свещи и 1 готино олио за масажиИ разбира се 1 роза
![]()
Оказах се от победителите в конкурса на Милка.. та му подарих билборд. Той на мен - хубава вечеря и вечер като цяло.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Нищо.Бяхме се разбрали да не празнуваме никакъв празник на 14ти,пък така или иначе положението ни се очертаваше да е сложно.Мисля,че след всичко,което ни се случи последните две седмици,му подарих най-искреното "Обичам те".
А той,хулиганът,пак ми беше взел плюшка.Обожавам,като видя ПОРЕДНАТА мечка със сърчисе.Сладката ни традиция.Мама и тати реагираха странно,дори започвам да мисля,че се съмняват да не правя конкуренция на мечкарника в Белица.
Както и да е.Прекарахме много хубав Свети Валентин,или по-скоро,много хубаво 14ти Февруари.Абе,най-точно казано - прекрасна Неделя.
Значи аз му подарих една красива свещ във форматаа на сърце,две меченца прегърнатии една кутия бонбони I love Milka ... А той .. най-добрият подарък някогаа .. нищо не ми купи ..сам ръчно с помощ от кака му беше направил кутия в формата на сърце мн красива и вътре 6 ароматизирани свещи(много яки ) .. и 200 цветни листчета вързани като късметии .. и тези 200 листчета са .. 200 причини за които ме обича .. Направо като го видях това се разтреперах цялата .. Много се е постарал..Води ме на кафе .. обикаляхме .. общо взето мн добре бешее ..
![]()