- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- каране на велосипед
карате ли велосипеда си през зимата и по принцип /когато има такава възможност/
че е голяма скука и съм решил да карам, когато е по-хубаво времето и не вали дъжд или сняг![]()
<N>
Да.Вчера и оняден карах.Не ми е студено.. нищо не ми пречи да карам байк.![]()
Ако не е много студено и не вали нещо , излизам за 1 час.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
по новините по Про БГ даваха хора които карат колела в снега![]()
<N>
Ако няма сняг и не е прекалено студено карам по 1-2 часа на ден.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Лятото карахНо сега зимата не става, на пролет пак :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Когато е топло почти всеки ден *да не кажа всеки* карам колело, но сега в този студ и сняг![]()
Мен от малка са ме учили,че колело не се кара,когато в името на месеца,има буквичката "р". Демек от Май до Август си карам и си ми е като традиция.![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
нищо и няма на зимата, само да не вали сняг и дъжд![]()
<N>
Аз ли съм единственият луд човек който е карал и на сняг и на дъжд и на градушка един път... (за последното-беше си уж хубаво времето ама после като заваля един порой и една градушка заплущяя .... ама карахме.. ко да праим![]()
все пак някак трябваше да се приберем
).
Първоначално написано от StreetFame
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не си само ти...Първоначално написано от clever
![]()
Не.
Само лятото или когато е по - топло
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
За последно карх колело края на Октомври. Никога не съм карала зимата. Но само да се оправи времето и да дойде пролетта взимам колелото и в парка..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Карал съм и на слънце, и на сняг, и на дъжд, че и в една река съм падал с колелото![]()
Абе аз не мога да карам и ако тръгна да се уча в тоя лед най-много после да съм в кома до края на зимата![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
аз не мога .. така и не се научих ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..