.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Върна ми го

Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Супер фен Аватара на m1nik
    Ако го обичаш..загърбвате всичко..и..продължавате..
    ако не..преживей го..

)

Град
    Таити
    Знаеш че няма да се получат нещата но не си готова да го оставиш ... имаш два варианта или да почнеш да мислиш по оптимистично да седнеш да поговориш с него и да опитате да оправите нещата или да събереш смелост и да му кажеш че няма смисъл да продължавате така и да прекратите всичко без да се измъчвате повече... седни помисли и реши .. не мисля че тук някой може да ти каже какво точно да направиш и как... ти си го познаваш най-добре и ти си човека който трябва да си реши какво да направи.. успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    ако не..преживей го..

+1
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    million miles away (:
    Wow .. стабилни причини да се нагълташ с кислородна вода,разбирам те.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

ако не..преживей го..

Обичам го много и съм говорила много пъти с него,че и двамата трябва да се промениме и той се ми обещава,че ще се промени,но си е същия нищо не прави.Няма какво вече да говоря с него,сичко е казано каквото е трябвало и няма файда от това
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Направи промените, които той иска от теб..неговата усмивка не те ли прави щастлива..?!
    А той рано или късно, ще го оцени и той ще започне да се променя..апф..обичайте се такива каквито сте..иначе сега заедно ли сте..ти видя ли чата с др-та..?
    )

Направи промените, които той иска от теб..неговата усмивка не те ли прави щастлива..?!
    А той рано или късно, ще го оцени и той ще започне да се променя..апф..обичайте се такива каквито сте..иначе сега заедно ли сте..ти видя ли чата с др-та..?
    Еми по късно ще поговориме дали сме заедно или не.Не не съм видяла чат,видях,че я е сложил за гадже в софянци и са си писали некви коментари,после го питах защо и ми каза,че го е направил за да ме дразни,незнам как да постъпя самата аз не знам дали искам да съм с него...

Добре върнал си го е сега сте квит..кажи му ела да се видим еди си къде иди си кога, ако поне малко си ме обичал някога..
    След като.. иска и не иска се появи кажи му, че сте равни..и, че искаш да сте си пак както преди не искаш да го губиш и т.н. и предполагам, че и той ако те обича ще се съберете..все пак е Св. Валентин
    Ако не, след всичко, което кажеш още ти се прави на интересен отрежи го..просто..няма смисъл да продължаваш да се тормозиш заради него...
    )

Голям фен Аватара на Emilen
    Първото, което трябва да направиш е да си изясниш чувствата към него, за да видиш каква е мотивацията ти в тази връзка. При липса на общи интереси, май няма много смисъл.
    Второто, най-добре не се заблуждавайте с тезата за промяна. Правило в любовта е да се приема другият такъв какъвто е. Шансовете за промяна не са големи. Максимумът е временно всичко да е както трябва и после пак по старому.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Wow .. стабилни причини да се нагълташ с кислородна вода,разбирам те.

Re: Върна ми го

Първо:Миличка,всичко се връща и според мен не е важно кога се виждате.Попринцип момчетата искат свобода. Ако те обича,какво повече може да искаш.Но ако и той се измъчва така и ти го показва:най-добре е наистина да спрете до тук.
    мечтата ти

Ами, сгрешила си - върнал ти го е. Рано или късно щеше да се случи. Преживей го...
    Според мен ще е най-добре да се разделите за известно време и да си изясните чувствата. В момента си прекалено объркана. Дайте си седмица почивка и после поговорете за връзката си очи в очи
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

След като исползваш изрази от типа на "измъчваме" няма смисъл да продължавате. Нещата ще станат още по-зле.

Нообче адски много си те обичкам :*

Супер фен
    Слагай край.Знам,че боли и че е трудно да загърбиш всичко,което сте имали,но така само да се мъчите ... до никъде няма да се стигне и колкото повече отлагаш,толквоа повече ще боли накрая.Аз отлагах .. чаках ... надявах се да се оправи всичко,но уви ... сега е много по-трудно от колкото можеше да е.Ако чакаш да дойде момента,когато ще си готова да забравиш всичко и да го оставиш - той няма да дойде!За това нещо няма подходящ момент.Просто се решаваш и колкото да е трудно - поемаш сама напред с високо вдигната глава.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си