.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

Ами... момче :(

Ами... здравейте
    Още по заглавието разбирате, че става на въпрос за момче. Ще ви разкажа на кратко за какво става на въпрос и ви моля за помощ.
    Аз съм момиче и съм на 14 години. 13 години живях в България, но преди девет месеца се преместихме тък... в Испания. Разбира се живота ми се преобърна. Момичетата с които обикалям са от моя клас и са с една година по-малки от мен. За мен това не е проблем, защото пак съм си в осми клас както беше в България, но това е друга тема Обаче... Докато бях в моята страна, в моя град аз бях различна. В смисъл, че каквото правех там тук, ако го направя ще ме помислят за странна. Например да се запозная с някой ей така. Да изскоча пред него и да кажа здрасти и т.н
    На мачовете по баскетбол имаше едно момче,което ни беше съдия. По-късно разбрах, че е от нашето училище и след това разбрах и името му. Той е на 16 години. Искам страшно много да се запозная с него, но просто не знам как. Когато го видя цялата се разтрепервам, краката ми се подкосяват, сърцето ми ще се пръсне и корема ми е свит на топка. Не е от най-красивите, но не е и от най-грозните... нормален. Моята приятелка не го харесва особено, но аз да. При никое друго момче не съм се чувствала така. Още по-малко, че той постоянно е в мислите ми. Не мога да повярвам, че харесвам някой непознат. Въпроса ми е как да се запозная с него при условие, че все още не знам двата езика на които се горвори в тази част на Испания. Аз комуникирам само на английски, а не е сигурно, че той го знае. Искам някак да се запозная с него, но да не излгеждам странна пред приятелките си.
    Моля за помощ и благодаря предварително.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Супер фен Аватара на m1nik
    Помоли някой да му обясни на говорим език за него, че ти изглежда симпатичен.. и, че би искала да ви запознаят
    Някой, който го познава..
    )

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Помоли някой да му обясни на говорим език за него, че ти изглежда симпатичен.. и, че би искала да ви запознаят
    Някой, който го познава..
    И след това какво , да приемем че той ще я хареса също , ще тръгнат и като се видят как ще комуникират ?... с мимики ?... научи езика а до тогава ако се запознаеш с него бъдете приятели ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Не вярвам да не знае английски..
    )

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    опитаи се да разбереш дали говори англииски,4е инъ4е не виждам как ще се полу4ат нещата.И какво толкова те интересува какво мислят другите

мхммм
    )

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Не вярвам да не знае английски..
    мхм, трябва да е доста назад във времето, за да не знае английски, но всичко се случва..

късмет, наборе!

За какво става НА въпрос? Или по-точно какво имаш В предвид, честно, нямам си и НА представа и НА идея за кво говориш.

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

Любов

Ами.. във вторник съм на тренировки :P Ще поразпитам за него треньорката си И... да видим какво ще стане. Искам да ви благодаря много за коментарите Ви и ако искате мога да ви кажа какво се е случило след вторника Може би ще се наложи да ме съветвате наново И между другото така може пак да си пускате коментари В полза за мен са Още един път ви благодаря страшно много и сега ми остава само да стискам палци занапред.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си