- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не намирам смисъл
Мразя да съм влюбена,мразя да се притеснявам дали някой ще ме зареже или ще се влюби в друга и ще ми разбие сърцето и просто бягам от това...В момента съм влюбена в гаджето си..но просто мразя това чувство и не искам да го има...Има ли други хора,които се чувстват така
Предполагам че има , а ти като постоянно мислиш за това ... няма как да не се притесняваш , прекалено недоверчива си .. това е лошо , но до една степен те разбирам ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Това е крайно нормално, но от притеснение ще изпуснеш любовта..няма да можеш да и се насладиш..отпусни се..ако го обичаш истински и ако той може да ти докаже, че и той държи на теб..няма за какво да се притесняваш. Живей за момента!![]()
![]()
)
Мда..Първоначално написано от m1nik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
донякъде те разбирам.По4ти всеки го е страх да не бъде наранен.Отпусни се и не мсили за страданието,мисли за хубавите моменти![]()
Аз от доста време насам не съм била спокойна, заради момче. Все си мисля, че ще направи най - лошото... бтв, имам си причини да го мисля. И на мен ми е писнало от това, но.... не знам просто какво да правя!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ами научи се да живееш за мига и да не му мислиш много!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
power of house musicПървоначално написано от Valento
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Стани кикбоксьорка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от m1nik