.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не намирам смисъл

Мразя да съм влюбена,мразя да се притеснявам дали някой ще ме зареже или ще се влюби в друга и ще ми разбие сърцето и просто бягам от това...В момента съм влюбена в гаджето си..но просто мразя това чувство и не искам да го има...Има ли други хора,които се чувстват така

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Предполагам че има , а ти като постоянно мислиш за това ... няма как да не се притесняваш , прекалено недоверчива си .. това е лошо , но до една степен те разбирам ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на m1nik
    Това е крайно нормално, но от притеснение ще изпуснеш любовта..няма да можеш да и се насладиш..отпусни се..ако го обичаш истински и ако той може да ти докаже, че и той държи на теб..няма за какво да се притесняваш. Живей за момента!
    )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Това е крайно нормално, но от притеснение ще изпуснеш любовта..няма да можеш да и се насладиш..отпусни се..ако го обичаш истински и ако той може да ти докаже, че и той държи на теб..няма за какво да се притесняваш. Живей за момента!
    Мда..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    донякъде те разбирам.По4ти всеки го е страх да не бъде наранен.Отпусни се и не мсили за страданието,мисли за хубавите моменти

Аз от доста време насам не съм била спокойна, заради момче. Все си мисля, че ще направи най - лошото... бтв, имам си причини да го мисля. И на мен ми е писнало от това, но.... не знам просто какво да правя!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами научи се да живееш за мига и да не му мислиш много!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Предполагам че има , а ти като постоянно мислиш за това ... няма как да не се притесняваш , прекалено недоверчива си .. това е лошо , но до една степен те разбирам ....
    power of house music
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Напълно те разбирам ... Цял живот бягах от момчета около мен от страх. Сега когато имам страхотен човек до себе си само си мисля как мога да го загубя вместо да се радвам на страхотните мигове с него
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Стани кикбоксьорка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от m1nik

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си