- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- некви филми почнаха да стават ..
запознах се с 1 девойче .. ама то мн малко ощесамо 8 клас пък аз дърт коч, ш ставам студент. Горната глава ми вика "баце ти прост ли си къф си ?" .. пък долната ми вика "бе да не ти пука, айляк да ти е".
Много голяма дилема ::S :S :S
Я взе ми си фани момиче на твойте години,само ядове ще ти докарат малките девойки!!!!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Коя глава крещи по-силно?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Май долнатаПървоначално написано от onestar
![]()
Бате недей да се занимаваш с нея , малките девойки правят само проблеми .. от личен опит мога да ти кажа ! Хвани си некоя студентка .. и да ти пее на ушенце "Шуми , шуми Яворе"![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
И според мене е по-добре да се захванеш с момиче на твоите години някъде.
Може да не е на твоите години ама поне 10-11 клас..![]()
Вафла..
++Първоначално написано от mrtn
Но все пак ти решаваш..
А и "Любовта няма граници" - така,че ако случайно решиш да тръгнеш с момичето ще ви гледат странно..Ама да не ви пука![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^^ Пфф.. Той не я обича,за да са от значение годините им,не иска сериозна връзка с нея,за да говорите чак за "Любовта няма граници". Пита просто дали ще е подходящо да я е*е и моя отговор е НЕ! ..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
абе ти си много простстудент ше става ама за едно ДЕВОЙЧЕ от 8 КЛАС му крещи ДОЛНАТА глава
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Оная долу големи поразии докарва на тая горе, само да знаеш...
А и е като дявол в гащите-все нейната дума е последна. Направи номера и оставя горната да се оправя.
Мен да питаш, кажи на ЦПУ-то да даде команда на периферията(дясната ръка) да запуши устата на долната глава.![]()
Педо-педофилия. шалалалал
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от AnzaRe
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
бате от тея 6000 поста колко са ти свестните ? 20 ?Първоначално написано от w0sh
1420 са му свестните постове. и да, секретарка съм му.![]()
Прав е. Аз не мога да разбера какво те привлича в осмокласничка. Нормално е(уж) тя да се заглежда по студенти, ама обратното е... гадно.
толкова.Първоначално написано от Pupcho
Язе викам да я оставиш.Така ке биде най-добре.![]()
Не,серионо,мисля,че е по-добре да си намериш такава на твоите години.
При теб това може да е само едно увлечение,но за нея това ще е повече от щастие и когато накрая това увлечение мине от твоя страна,повярвай ми,на нея няма да и е приятно никак..иии ще я нараниш.Така че,ако ти е грижа за неините чувства,по-добре мисли с горната глава.
I'm not in love this time,this night...
++Първоначално написано от kukli4kata001
за такива работи най-добре се оглеждай поне за 10токласнички
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Константин- Ти си само 8 клас
![]()
Защо не поговориш с момичето, но първо помисли какво искаш да правиш.. Но мисля, че идеята за сериозна връзка е много добраТвоите интереси са едни, нейните на тия години други, пък и родителите ви как ще реагират.. С тази голяма разлика в годините просто нямате общи интереси и нещо, което да ви свързва, като изключим секса..
![]()
Не вярвам и сексът да е чак нещо толкова по-специално, че чак и да ги свързва.![]()
Слушай долната беако беше писала твоята мацка темата, всички щяха да я подкрепят и да й казват, че "лубовта няя граници"
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от VerryBerry
ми подай и го леко и след тва си студентствай, дека е проблемО?
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
верно е така, прав си ! Smile ама нали знаеш че всички мъже сме говеда Smile .. не бе, реших! ... няма да правя глупости, да си нямам ядове ... ама кофти щтракалка баце, вида й ме подведе .. :S :S :SПървоначално написано от fenastz
Ако я обичаш искрено изпитваш нещо бъди с нея ако ти е за е*ането..не я съсипвай..
)