- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Fitness на Nestle?
Здравейте!
Искам дали Fitness ви харесва и дали мислите, че ако се консумира два пъти като основно ядене през деня би имал отслабителен ефект?
Някой да е пробвал?![]()
Благодаря предварително!![]()
И аз искам да знам.. щях да пускам такава тема но така и не ми остана време.. Ще съм благодарна ако някой сподели дали има ефект.
Ами аз ще си го купя днес и ще започна да го пробвам от утре, заедно с фитнес млякото на 'Май Дей'. Ако никой, който е изпробвал не се обади по темата, то аз съм тук и ще пиша, продължавай да следиш!Първоначално написано от roshlichka
![]()
Колежки , тия простотии които ги "консумирате" не помагат за отслабване ... не става да лежиш и да сваляш килограми .. спорта и правилното хранене имат по-добър ефект !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Напълно съм съгласна...Що не могат да го осъзнаят хората тва?!Първоначално написано от Valento
![]()
Е то това се чудим - тоя Fitness част от правилното хранене ли е?![]()
Не.Първоначално написано от LikeAStone
И аз го ядох с млякото на Май Дей, но нямаше никакъв ефект и го спрях. Спорт му е майката!![]()
хаха,вие кво очаквате-копувате си некво мюсли и аайде ще отслабнете. Мн ясно,че спортът му е майката (;
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Спорт му е майката, да. Ама трябва и да не се прецакваме с храната, за да има повече ефект. Много ми е трудно да избера режим, който да ми пасва и да е относително лесно изпълним и приятен, за да мога да го изпълнявам дълго време.
Прав е :PПървоначално написано от Valento
Ами даПървоначално написано от giveupbitch
Отслабнах с 6 кг. откакто ям мюсли, и повярвай ми аз съм най-скараният със спорта човек на света!
![]()
А мога ли да попитам как и какво точно яде?Първоначално написано от iiirish
![]()
Краставици е яла ..Първоначално написано от LikeAStone
На мен ми харесва, ядох го преди време за обяд и имаше добър ефект... не за отслабване, ами като цяло. Корема не ми беше подут и тн... пък и този с плодовете е мн вкусен. <3
Аз го ядох за закуска само(често, но не винаги), но повече от 30 гр, както е казано, и комбиниран с по-нормално хранене и отвреме-навреме спорт, има ефект.
Ако има някакъв ефект, то ще е от гладуването, а не от самото мюсли.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.