- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитно :)
Любов,глупости.."Нема такоа животно"
Не вярвам в любовта,сеска не ми е най-важен,и затова отговорих В.
Да не звучи повърхностно,ама просто т'ва е най-близко до истината.Не харесвам мизерници(под мизерници не разбирайте нормални момчета,а найстина мизерници,като тея с старите маратонки и тениски на едро).![]()
П.С.Т'ва е мое мнение,и от ся да кажа че няма нужда да ме обиждате заради него. : )
Любовта.
Честно казано нямам много пари, но обичам и съм обичана.Това ме прави щастлива. Ако имах само пари, нямаше да бъда щастлива.
За размера няма да коментирам - не съм страдала от липсата на достатъчен размер ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от ReachlessGirl
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от ReachlessGirl
:P :P
(sun)~{}*
Любовтаа![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от cherrygloss
Просто аз
Всички ще кажете лубовта ест. но то се знае, че не е това, а е или парите или размерът... няма момичета в тези времена които биха предпочели лубовта пред парите...
I love my girl <3
а ако има какво ми даваш?? Как определяш, че няма момиче след като не ни познаваш???Първоначално написано от johnnybravo
![]()
Всички сте едни и същи само за пари и секс мислитеПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
I love my girl <3
знаеш, че ще те препсувам за това ще си замълча ..Първоначално написано от johnnybravo
![]()
Скапани общи знаменатели а? Щоту е по - лесно ... типично, защо ли не се и съмнявам!!!!!![]()
![]()
1 жена не си призна че я привличат парите !
Exorcism !
тук мога да поспоря с теб ...... жените не сме тези , който гледаме да наебеме възможно най - много хора от противоположния пол , за да ни смятат приятелите ни за големите газариПървоначално написано от johnnybravo
..... И да , искаме пари и секс , защото повечето от вас не могат да ни предложат нищо друго ...... А и вие самите не искате да има нищо друго освен секс в повечето случаи , така че не ми се прави на голяма жертва
Извинявам се на всички свестни момчета , защото знам , че има и такива , ма са изчезващ вид
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Бате я се сабуди никоя няма да си признаеПървоначално написано от ozzy
![]()
![]()
Ако не поне да бъдат честниПървоначално написано от ttt4
!
Exorcism !
Пак ти казвам бате я се сабуди няма такива филми честниПървоначално написано от ozzy
забавен си
![]()
Големи любовчиики сте бе ;д ма кат ви дойде някъв с 12те санта друго ще приказвате ;д
love is the answer.
Относно другите отговори.
Размер->Секс (сексът не винаги е любов,а се сещате какво им викат на момичетата,които се раздават без любов.Във втория случай пак стигаме до 'любов')
Пари->Не бих се възползвала от някого,заради парите му.Достатъчно кадърна съм и сама да си намеря работа и да печеля пари
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
"Една жена" за теб всички ли значи??Първоначално написано от ozzy
![]()