.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Защо все намирам недостатци .. ?/?

Напоследък ..когато някое момче ме харесва ,аз все намирам недостатък у него .. Защо се случва така ? Аз лично не се имам за "голямата работа" , но все се случва така , че , когато харесам някое момче , то да има приятелка или все някак ще сгафя .. можете ли да ми помогнете .. ?
    Don't worry,be happy!

Град
    Таити
    спри да мислиш за това... просто се остави по течението... и какво е това "намирам му недостатъци" че то всеки човек си ги има ... друг е въпроса ти дали ще ги приемеш или не според мен давай малко по-голям шанс на момчетата...
    There is no right or wrong, only fun or boring

глезена си и не знаеш какво искаш. свикнала си да ти обръщат внимание и затова все намираш кусурите на тези, които правят това, и тичаш след разни, дето имат в пъти повече недостатъци. Кво да правиш, пуст пуберитет!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    спри да мислиш за това... просто се остави по течението... и какво е това "намирам му недостатъци" че то всеки човек си ги има ... друг е въпроса ти дали ще ги приемеш или не според мен давай малко по-голям шанс на момчетата...

Супер фен

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Трябва да се научиш да намераш добрината у хората. Не знам как става, и на мен ми е проблем...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

сори, че пак те копирам .. ++

Спокойно, някой със сигурност ще открие добрите страни на тези момчета. Има много риба в морето.

ех що сега ... щото си перфектна

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    глезена си и не знаеш какво искаш. свикнала си да ти обръщат внимание и затова все намираш кусурите на тези, които правят това, и тичаш след разни, дето имат в пъти повече недостатъци. Кво да правиш, пуст пуберитет!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Защо все намирам недостатци .. ?/?

Цитирай Първоначално написано от alex4e7y
    Аз лично не се имам за "голямата работа"
    Вярваш ли си?

Ще кажа само едно: Няма момче (момиче) без недостатъци. И да се скъсаш от търсене, пак няма да намериш такъв/такава.
    Свали малко летвата...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да...наистина си глезла...
    На мен ми е много интересно какви недостатъци намираш.Понеже не те познавам,а ме заинтригува ,ще те помоля да напишеш какви са въпросните недостатъци,които откриваш в момчетата

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А знаеш ли какво точно искаш от едно момче ?

Не мога да ти кажа - дали си глезла или нещо подобно = поради причината,че не те познавам..

Така..Ако знаеш какво искаш от едно момче,ако си имаш специални "критерии" - тогава не търси всичките..Все пак никой не е перфектен и всеки си има недостатъци - въпроса е,дали ще ги премеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Да...наистина си глезла...
    На мен ми е много интересно какви недостатъци намираш.Понеже не те познавам,а ме заинтригува ,ще те помоля да напишеш какви са въпросните недостатъци,които откриваш в момчетата
    Аз също..
    за да мога да дам компетентното си мнение

Град
    Пловдив : )
    Всеки човек си има недостатъци,никой не е перфектен и ти си тази ,която за себе си трябва да реши кои недостатъци може да преглътне и кои не : )))
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    мани мани
    За контакти...

Всеки човек има недостатъци,но за да харесаш някой трябва да откриеш това което те впечатлява и те привлича.Ако недостатъците на някой толкова ти пречат значи още не си дорасла да видиш положителното в хората.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Според мен не те карат да се "влюбиш до уши".

Когато един човек се влюби,той лети в облаците.Недостатъците на другия са като камъче в обувката,но тъй като влюбеният лети,не усеща никак това "камъче".След време стъпваш на земята и усещаш камъчето,но тъй като ти все още изпитваш нещо към този човек,камъчето не ти прави впечатление.
    Със развитието на връзката,със опознаването на въпросния човек,влюбването прераства във чувства,а камъчето също расте.Обаче чувствата се пепокриват със големината на камъчето и ти го пренебрегваш,дори на моменти да ти причинява болка.Това е любов.

Когато обаче това камъче продължи да расте,без да има с какво да се препокрие,това не е любов.Камъчетата дори се размножават (ако мога да кажа така) и някои от тях достигат големината на паве.Тогава ги усещаш като пречка.Тогава хубавите неща не са колкото лошите.По-малко са.Тогава или започваш да се самозаблуждаваш или слагаш край.

Помисли,дали се влюбваш във човека или във момента на влюбване.

Защото ги търсиш
    "Стоя на пръсти... накрая на света"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си