.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Странно.

Странно.

Здравейте на всички.Та проблема е, че не знам какво ми става, в смисъл.. не искам да имам гадже. Преди съм имала, но сега .. например момчето, в което съм влюбена ми предложи, аз му казах, че чувствата му са споделени, но му отказах. И не спирам да мисля за него, и ми е супер гадно, но просто не искам гадже.На някой да му се е случвало?Супер гадно ми е, защото много го харесвам, и не спирам да мисля за него /както вече казах :/ /
    Моля ви, помогнете ми..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Мне, 'щото Барби не иска да съм като нея.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може би те е страх от обвързване/любов....На колко си ?

Град
    Таити
    Поредната лигла дет незнае кфо иска.... за кво го тормозиш момчето бе не те ли е срам казваш му че и ти изпитваш нещо ама в следващия момент не искаш да си с него.... заслужаваш да хлътнеш по някой и той да ти праи същите мизерии и да видиш кво е чуството да си прецакания.... или тръгни с него или му кажи че не искаш в момента връзка и някви такива и да си оставате приятели... такива кат теб мн ме нервят... смотани куклички дет си мислят че света се върти около тях
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен
    Моето мнение е, че щом го обичаш би трябвало да искаш да си с него..

На 14 съм, и не съм някаква разглезена кукличка, Sladurcho не мисля, че света се върти около мен, просто аз също се нервя ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Моето мнение е, че щом го обичаш би трябвало да искаш да си с него..
    те се харесват ... не се обичат ... тазликата е огромнааа ...

мм да харесваш го ама не искаш да си с него ... Ами тогава реши кво искаш

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от BarbieWantsToBeMe
    На 14 съм, и не съм някаква разглезена кукличка, Sladurcho не мисля, че света се върти около мен, просто аз също се нервя ..

То само с нерви не става вземи промени нещо в себе си или не го мъчи момчето... баси как може да има такива момичета като теб... а и ти си лапе каква любов кви 5 лв аз на 14 мислих къде да ходя да играя а не с коя мацка да се натискам... ОСЪЗНАЙ СЕ
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Уау.

Достигнахте нови низини на простотията.
    Нека обобщим.

1-Хората в този форум търсят начин да накарат някой да ги обича (ти имаш такъв)
    2- Хората в този форум търсят начин да бъдат заедно с човека, който харесват (на теб ти се отдава такава възможност)
    3-Хората от този форум (И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА) не се отказват от неща, които са приятни за тях.

Пълни идиоти
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Това ми е много познато. Бях наранявана толкова пъти, че напоследък отхвърлям дори момчета, които отговарят на представата ми за ''перфектното'' момче.
    Но виж, ти не може да си останеш завинаги сама. Обърни му внимание, карайте бавно. И ти ще разбереш какво искаш наистина! успех
    (#) ...thats a cookie...

Абе ти нормална ли си ве? Егати май съм се напушил....

Супер фен Аватара на m1nik
    шот незнаеш кфо искаш..
    )

Сигурно още не си готова. И аз дълго време испитвах страх от обвързване, но се промених.

Нообче адски много си те обичкам :*

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Верно не знаеш кво искаш..седни и си помисли хубаво ! Ако го харесваш наистина,а не е някоя прищявка ще усетиш,че искаш да си с него!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Поредната лигла дет незнае кфо иска.... за кво го тормозиш момчето бе не те ли е срам казваш му че и ти изпитваш нещо ама в следващия момент не искаш да си с него.... заслужаваш да хлътнеш по някой и той да ти праи същите мизерии и да видиш кво е чуството да си прецакания.... или тръгни с него или му кажи че не искаш в момента връзка и някви такива и да си оставате приятели... такива кат теб мн ме нервят... смотани куклички дет си мислят че света се върти около тях
    напълно съгласен
    Would you kindly ?

oooooooooo

Ne mi se slu4valo/Saveta mi eriemi. Moje da te napravi stastliva.Riskuvai=Sega na nego da mu e gadno,zastoto neznae6 kakvo iska6.Opitai.
    мечтата ти

и аз не искам приятел не си единствена ...
    понякога е по добре без обвърване и ти явно това искаш

Хората си мечтаят да срещнат любовта и тя да е споделена, обаче въпреки това не искаш да си с него Туй жените сте странна работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си