- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Две разбити сърца...
Въпроса ми е по-скоро философски.
Две разбити сърца,събрани в едно,правят ли едно цяло сърце?
Или само биха могли да покажат нелечимото минало?
т.7
krem4et0
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Може би две разбити сърца сърбрани заедно.. няма да се получи..съжалявам това е моето мнение..
![]()
съгласна съм..Първоначално написано от wasch0
Едно разбито сърце не може да стане отново такова каквото е било... мисля че това отговаря на въпроса...
There is no right or wrong, only fun or boring
Уау.
Изумителна поетичност.
Понякога да,понякога не.Не времето,а любовта лекува всички рани. Ако се влюбиш отново,с разбито сърце или не (макар,че с разбито ще ти е много по-трудно) ако и другият държи на теб,ще се получи. Но ако и двамата сте с разбити сърца,трябва да имате силна воля да забравите миналото и да си дадете шанс.. На вас и на любовта.
Тая поетичност как е??
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
а две половини правят ли едно цяло?Първоначално написано от SoStarstruck
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Зависи. Написах ти от какво в по-горния пост вече. ^^Първоначално написано от producenta
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ако взаимно се желаят и си позволят едно на друго да бъдат разбити отново. Тогава правят един нов цял свят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може би...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Защо не. Раната боли, боли, но минава. Хората се събират, разделят и пак са с други хора. По-важното е да си "ближеш" раната сам и когато си готов да се впуснеш в нова връзка, за да не предадеш негативите от предната в нея. И моето сърце е било разбивано. И на половинката ми също. Сега обаче двамата правим 1 здраво свързано цяло.
Две разбити сърца могат да образуват една идеално здрава половина... а другата половина трябва да я изградите, може би...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много зависи от това дали сърцето наистина ти е разбито или просто си в някой teenage филм.
Off Topic: Един от най-добрите ми приятели си хвана гадже преди 2 седмици и вече са адски влюбени , обичат се , на скайпа им седят настроения от сорта "Много те обича бла бла .. " .Лично аз не проумявам как можеш да заобичаш някого само за такъв кратък период през който даже фамилиите не си знаете (образно казано).
П.П. Да ,може, независимо дали сърцето ти е било наистина разбито или просто след приключването на връзката с поредната "голяма" любов се чувстваш съкрушен.Както казаха преди мен "Любовта лекува всяка рана ,но е нужно време преди да има резултати![]()
--------------------------------------------------------
"С капчица го залепи и не го мисли"Първоначално написано от producenta
![]()
Това, което не ме убива, ме прави по-силен.Първоначално написано от Sladurcho
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от kronos
![]()
абе кви са тия теми ако има любов няма значение кви са били разбити на проценти да са били даже...![]()
![]()
За контакти...![]()