краката ми като ги епилирам и остават едни дупчици има ли начин да не изглеждат така като на пиле, отворени пори явно
Като мине един-два дена не се ли оправят?
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
Мажи се с лосион за тяло.![]()
Big or small, lies are lies!
мдаПървоначално написано от vagarious
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
И аз съм така и е много гадно, а и не се махат послеПървоначално написано от vow
![]()
да отврат е
Ексфолиирай кожата си добре след епилация с гъба с по-груба повърхност + ексфолиант (може да се получи добър ефект и само с гъба + душ гел/крем/ ). После нанеси качествен лосион за тяло, като имам предвид Нивеа, Дав или др. - но да имат подхранващи съставки, за да не стане кожата ти груба. Изключвам онези на Ейвън, които го докарват само на миризма![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
За след епилация ползвам Дефламол, 2-3лв. е от аптеката, леко е мазно, запушва ми всичко.![]()
Абе тези "дупчици като на пиле" // се махат на следващият ден.Не е толкова голям проблем.
По-добре така, от колкото да се пуснеш космат
![]()
на една моя приятелка така и става като си оскубе "мустачките"
и козметичката и казала някакъф гел да се намаже то не трябжа да се маха и да се пипа докат не попие от самосебе си . малко стои все едно се е изпотила...![]()
![]()
но за крака .... незнам
допитай се до козметик може да ти препоръча някфо мазило![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp